| |
| Autor |
Mesaj |
tomas_dan84
Data înscrierii: 22/Mar/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Ian 28, 2008 9:29 pm Titlul subiectului: ajutor boxe fata-spate golf 5 doua usi |
|
|
| Daca stiti care este marimea difuzoarelor la un golf 5 cu 2 usi.ma intereseaza diamentrul, adancimea difuzoarelor si cam ce modele ati folosit.casetofonul are doar 2 iesiri si intentionez sa il amplific cu un amp pe 4 canale |
|
| Sus |
|
 |
Leutz Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006 Mesaje: 269 Locație: Iasi
|
Trimis: Mar Ian 29, 2008 8:29 pm Titlul subiectului: Re: ajutor boxe fata-spate golf 5 doua usi |
|
|
Din cate stiu pe fata la Golf 5 e sistem format din 3 componente ... uitate in cartea masinii ar trebui sa iti zica care e treaba cu sistemul audio din fabrica daca ai ... daca nu pe site-ul de la pionner mai erau detalii... o sa caut si daca gasesc revin  _________________ BMW E36 coupe black diamond
Sony BT-5100 + 2 sets x Rockford Fosgate FNX2514 |
|
| Sus |
|
 |
alfa33
Data înscrierii: 04/Mai/2008 Mesaje: 6 Locație: Timisoara
|
Trimis: Dum Mai 04, 2008 2:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai mai jos link-ul cu boxe Pioneer ce se potrivesc la G5.
http://www.pioneer.eu/eur/products/car_accessories/VW/Golf_V_5-door/10_2003/index.html
La toate ai nevoie si de adaptor (cod 43P841 ). Oricum merge si cu MDF sau Pal.
Acum (si) intrebarea mea, pentru cei cunoscatori:
Am Golf5, nu vreau sa ii scimb CD playerul stock, ci doar difuzoarele din usi fata, care sunt groaznice dpmdv. Din cate am inteles, o sa ma nevoie oriccum si de inele mdf, ptr ca dimensiunea lacasului nu e std (e 17 sau 18cm parca). Intr-un buget de max 250RON, ce difuzoare recomandati ? Eu as merge pe ceva Pioneer, dar astept cu mare interes parerile voastre !!!
Inca ceva: de unde as putea gasi un cleste de declipsat, pentru a desface fata de usa fara sa distrug nimic pe acolo ? _________________ Golf 5, 1.9TDI / Astra H 1.6 Twinport |
|
| Sus |
|
 |
RE_audio Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 02/Oct/2007 Mesaje: 99 Locație: Oradea
|
Trimis: Dum Mai 04, 2008 7:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
la Golf V in fata este sistem pe 3 cai si cel de bass are 20 cm de fabrica , dar daca este inlocuit se poate gasi distantiere adaptoare ca sa se poata monta difuzoare si de 20 si de 16 cm .
in caz daca se monteaza de 20 cm m am intalnit cu cazuri ca nu a intrat din cauza adancimei deci tre ales ceva de 20 cm mai putin adanc iar de 16 cm a intrat pana acum fiecare  |
|
| Sus |
|
 |
alfa33
|
Trimis: Lun Mai 05, 2008 10:05 am Titlul subiectului: |
|
|
stii cumva aprox ce adancime de boxe merge pe Golf5 (ma refer la cel de basi) ?
mersi _________________ Golf 5, 1.9TDI / Astra H 1.6 Twinport |
|
| Sus |
|
 |
RE_audio Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 02/Oct/2007 Mesaje: 99 Locație: Oradea
|
Trimis: Lun Mai 05, 2008 8:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
difuzor mai adinc de 8 cm nu intra , am incercat sa pun un dif care avea adancime de 87 mm aia nu mai intra ... bineinteles trebuie folosite distantiere speciale sau distantiere din MDF  |
|
| Sus |
|
 |
alfa33
|
Trimis: Mie Mai 21, 2008 7:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
difuzoarele sunt prinse cu ceva nituri. La schimbarea boxelor, astea se taie, sau cum? NU ar fi trebuit sa fie niste suruburi acolo, chiar asa ? _________________ Golf 5, 1.9TDI / Astra H 1.6 Twinport |
|
| Sus |
|
 |
|