Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ajutor boxe laguna 2
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
glen_no1

Data înscrierii: 27/Dec/2007

MesajTrimis: Vin Dec 28, 2007 5:42 pm    Titlul subiectului: ajutor boxe laguna 2 Răspunde cu citat (quote)

salut....as vrea sa imi schimb si eu boxele din usi de la laguna 2....fata/spate...toate au diametrul de 13cm...si sunt sistem....nu as putea sa pun coaxiale?....nu dispun nici de prea multi bani....pt ca ma intereseaza sa se auda clar...si putin bass....nu imi trebuie sa fac "disco" in masina;))... eu as vrea sa pun 4 boxe coustic cx502...http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CX502/...ce pareri aveti?...s-ar merita?....tin sa va anunt ca am cd-playerul original... deocamdata vreau decat boxele.....o sa-mi iau pe viitor si un player mai bun....astept pareri....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
glen_no1

MesajTrimis: Vin Dec 28, 2007 5:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bine nici bass deloc....ca imi place si mie bass-ul....chiar as vrea sa se auda frumos....dar nu sa "tremure" masina...nush dak ma intelegeti;))...un bass nu extraordinar de puternic dar nici deloc:)...ca ma gandesc ca dak sunt coaxiale nu dau bass calumea....acum nush....ast raspuns:)
Sus
glen_no1

MesajTrimis: Vin Dec 28, 2007 5:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

le-as vrea coaxiale ca sa nu mai stau sa desfact masca de la bord pt tweetere....ca eu acolo le am...(uitasem sa mentionez asta)Very HappyVery Happy
Sus
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Dec 28, 2007 8:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am un amic care are laguna.. si are http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/XT502/ si se aud f bine.. ata k el are si sub.. si il ajuta pe partea de bass
ele nu dau bass pentru ca au diamteru mic nu pentru ca sunt coaxiale si nu sisteme!
la laguna nu e pierderea asa mare faptu ca pui coaxiale si nu sistem pentru ca boxele au o orientare bunicica cat de cat in sus! Avantajul sistemelor nu consta in bass si in faptu ca au TW detasabil si il poti pune cat mai aproape de nivelul urechii deci un plus pentru partea de inalte !
Sus
ursachemihai
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Sâm Dec 29, 2007 12:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai zi si tu de citi bani dispui....sa ne facem o idee.
Ar fi o treaba si cu coaxiale....dar o sa pierzi din calitate, asa ca fa totusi un efort si ia-ti sisteme!
eventual ai putea folosi tw masinii ca sa nu mai muncesti o data...numai sa fie de calitate , sa se auda bine!
Iar in legatura cu basul....hmmm....la difuri de 13 nu le poti cere bass, eventual un kick bass.
Eu am CS 502 de la Coustic, si se aud foarte bine pentru cit sunt ele de micute, numai ca ma ajuta si playerul sa scot din ele ce sunet vreau Very Happy

glen_no1

MesajTrimis: Sâm Dec 29, 2007 10:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu dispun nici de prea multi banutzi:)....2mil max 2mil jumate....eu vreau sa schimb boxele ei ca se aud cam prost....am dat mult bass in ele si s-au cam dus...ele fiind slabe...ca le am pe cele din fabrica de 15W...si ma gandesc acum sa le MTX-urile alea de care mi-a spus KRZ .... http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/XT502/ ......ca vreau sa le schimb pe toate 4 din usi...+ ca am cd-playerul original si n-are rost sa dau multi bani pe boxe....ca ala nu-l schimb curand.....iar cand l-oi schimba imi schimb si boxele din nou;)).....credeti car ar fi bune MTX-urile alea?....ast raspuns....multumesc:)
Sus
glen_no1

MesajTrimis: Sâm Dec 29, 2007 10:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu oricum nu dezactivez tweeterele masinii...
Sus
ursachemihai
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Sâm Dec 29, 2007 10:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_125/
cred ca astea ar fi mai bune decit MTX.Stau mai bine la capitolul SPL deci bass mai mult!

glen_no1

MesajTrimis: Dum Dec 30, 2007 1:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nush ce sa aleg....mie imi plac mai mult MTX-urile....si crek le iau pe alea sapt viitoare...ms mult...oricum ma mai gandesc:)....diferenta mare nu pare sa fie..
Sus
glen_no1

MesajTrimis: Dum Dec 30, 2007 2:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai am o intrebare....tweeter-ul de la coaxiale e la acelasi nivel cu membrana difuzorului sau depaseste putin?....ca il vad cam iesit in poze...si nu as vrea sa fie mai inalt ca membrana...
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Dec 30, 2007 7:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stai linistit ca nu va iesi prin grila portierelor Very Happy

daca vrei sa nu schimbi sunetul original, poti decupla tweeterul de la coaxiale, intrerupi un fir, nu-i foarte greu... Cool

eu zic sa mergi pe asa ceva dc vrei sa se auda mai bine ca cele originale.. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Infinity/KAPPA_52.7I/
chiar daca sunt pe 2 ohm, nu e problema daca pui doar o pereche.

fa schimbarea asta si sa postezi dupa daca esti multumit cum se aude.
daca le cumperi pe cele recomandate de mine, nu intrerupe firul de la tweeter deoarece se va crea neconcordanta intre mediile scoase de dif si inaltele originale, deoarece cele originale sigur nu au 94db/w/m
Sus
glen_no1

MesajTrimis: Dum Dec 30, 2007 12:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma mai gandesc ce sa aleg....pana dupa sarbatori....si o sa dau comanda...o sa va anunt ce am cumparat si cum se aud....multumesc mult pt sfaturi:)...
Sus
glen_no1

MesajTrimis: Mie Ian 02, 2008 1:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

va rog spuneti-mi si mie care sunt mai bune...se apropie vremea comenzii:))....vreau sa fiu multumit de comanda pe care o voi da... http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MTX_Audio/XT502/ sau http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_125/

vreau sa stiu pe care merita sa le iau....eu as ramane la MTX-uri....dar mi-e ca poate or fi mai bune DLS-urile.....
Sus
glen_no1

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 10:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am si eu o intrebare pt KRZ ...sper sa-mi raspunzi.....mi-ai spus ca ai un prieten cu o laguna si are boxe MTX XT502 .....eu mi-am dat comanda de MTX THX502....si le-am montat in usi....dar grila de protectie a portierelor sta putin umflata de la tweeter.....asa sta si la prietenul tau?Confused.....app...boxele se aud super bine....doar ca tre sa-mi schimb player-ul ...ca e cel original....si nu imi duce chiar asa de bine boxele....cand il dau mai tare da un sunet prost in ele...
Sus
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 10:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@glen_no1 uite nu am apucat sa.. observ kestia asta sincer... sper sa am ocazia sa ma vad cu el zilele astea suntem vecini de scara si sa mergem la masina sa ma uit ..
schimbarea HU iti va sckimba total si sunetul din boxelor recomand Pioneer dar modele de la http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P40MP/ in sus daca nu http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-9870R_-_RM/ ar fi preferatul meu in gama de buget redus dar unitate destapta "in limita banilor"
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum