|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
alex0909
Data înscrierii: 21/Iun/2007 Mesaje: 7
|
Trimis: Dum Dec 23, 2007 11:57 pm Titlul subiectului: ajutor boxe pt pioneer deh p4900ib |
|
|
Hu: http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P4900IB/
Masina: dacia 1310
buget: 200lei
Acum nu stiu ce e mai bine sa imi cumpar mai intai boxele pt fata sau cele pt spate. As inclina sa mi le iau intai pe cele de pe spate pt k am obs ca pot lua ceva mai bun la banii astia decat daca as lua pe fata. Iar in scurt timp o sa vina mai multi bani si at as vrea sa iau un sistem frumusel pe fata.
As vrea sa imi recomandati ce as putea sa imi cumpar pt spate(nu vreau sa le amplific).
Iar daca aveti alte pareri sunt deschis sa le ascult. Multumesc mult |
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
alex0909
Data înscrierii: 21/Iun/2007 Mesaje: 7
|
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Vin Dec 28, 2007 3:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu au rost GZ-urile pe care le-ai mentionat tu....
Nu ai cu ce da in ele. Playerul scoate doar 22-26 w asa ca.....nu le poti exploata la capacitatea lor.
Mergi pe DLS, Coustic, FOCAL, HERTZ,JBL.
Chiar si astea au watti multi dar se preteaza bine direct pe player.
Iar cind o sa ai bani ia-ti un sistem super de la DLS sau FOCAL, HERTZ, cu ceva SPL peste 92 si eventual daca poti pune de 16,5!
Si nu o sa mai ai nevoie de nimic.
ps: Doar daca nu te prinde microbul decibelilor . _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|