|
|
|
Autor |
Mesaj |
zuzu11 Pasionat
Data înscrierii: 06/Mai/2012 Mesaje: 84 Locație: Timisoara
|
Trimis: Sâm Iun 01, 2013 3:38 pm Titlul subiectului: Ajutor - conectare difuzoare+sub+2 x amplificatoare |
|
|
Deci, sa incep cu configuratia.
In portiere, am 2 difuzoare FOCAL Acces 165A1 (sistem) - putere 60W - 4 ohmi.
HU- pioneer , 4 canale preout.
In spate nu voi pune difuzoare, cel putin momentan.
Am un amplificator JBL gt5-a604 pe 4 canale si un amplificator monobloc Alpine mrv-f350 la care este conectat un subwoofer (pioneer).
Din fata de la HU vin cu 2 perechi de RCA-uri, care intra in JBL la FRONT input si la REAR input. Tot din JBL, din mufele AUX Out(semnal neamplificat), ies cu o pereche de RCA de 1 m, si le introduc in statia monobloc.
Mai departe, atasez si poze, din manualul statiei jbl, pentru a fi mai clar.
Intrebarile mele acum se refera strict la conectarea difuzoarelor si la statia JBL: cum isi alege statia configuratie, cum alege pe cati ohmi scoate semnalul.
Pot conecta doar 2 difuzoare , cu toate ca statia este de 4 canale, si sa scoata tot 60w pentru ele ? sau daca conectez numai 2 difuzoare va da prea multa putere si le va arde ? Si explica-ti-mi si mie va rog frumos, ce mod de conectare trebuie sa aleg, 4 channel operation, 3 channel operation, sau 2 channel operation ? si cum leg firele ?
Multumesc frumos anticipat.
Description: |
|
Filesize: |
71.88 KB |
Viewed: |
277 Time(s) |

|
|
112.07 KB |
273 Time(s) |

|
|
137.7 KB |
318 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Lun Iun 24, 2013 1:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Este destul de simplu. Conectezi boxele pe canalele 1 si 2. Statia o lasi pe modul 4 canale. O sa ramana canalele 3 si 4 pentru boxele spate (cand te decizi sa le montezi).
Nu trebuie sa alegi tu impedanta. Este data de boxe.
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|