Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ajutor config Golf IV
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
icecold

Data înscrierii: 18/Iun/2007
Locație: Craiova

MesajTrimis: Sâm Sep 08, 2007 3:51 pm    Titlul subiectului: Ajutor config Golf IV Răspunde cu citat (quote)

Mi-am luat un golf 4, benzinar....si ca tot omu ma intereseaza sa bubuie dracii din ea.
Dispun de 400 euro...Va rog sa imi spune-ti si mie ce sa aleg (statie...sub...boxe...) + antifonare dak este cazul....inafar de casetofon pe care il am (Sony GT 300). Va multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Sep 08, 2007 3:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la golf ai avantujul usilor care suna bine ... deci macar pt moment poti sa renunti la insonorizare.
Sus
icecold

MesajTrimis: Dum Sep 09, 2007 2:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci nu imi trebe antifonar....dar cu restu cum ramane....ce imi recomandati....
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Dum Sep 09, 2007 2:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/Be-Loud_Bass_Pack_DELUXE/
+
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Alfatec_V25/

si dracii care bubuie tare ii ai Laughing

sau

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Focal/Polyglass_SB_27_V1/
+
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/GTO_75.2/
+
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Alfatec_V25/

si ai draci care suna al naibii de bine,nu doar tare

difuzoarele nu le schimba inca...

icecold

MesajTrimis: Dum Sep 09, 2007 2:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms mult...a 2-a varianta pare mai buna...dar astept ceva si mai puternic...sa fie de 400 de euro...sa nu trebuiasca sa mai pun muzica pe ea
Sus
andrei006
Priceput

MesajTrimis: Dum Sep 09, 2007 8:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai odata ce te prinde microbu asta cu audio e foarte greu sa mai ramai la aceeasi configuratie ... fara sa-i mai faci schimbari.
ce ti-a recomandat o&g suna foarte bine .. in special varianta 2. Daca vrei poti sa renunti la jbl75.2 si sa iei o statie mai capabila pentru wooferul ala.
Sus
icecold

MesajTrimis: Dum Sep 09, 2007 8:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si ce imi recomanzi...?
Sus
andrei006
Priceput

MesajTrimis: Dum Sep 09, 2007 9:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Un amplificator de la focal sau un srx de la audison ... dar nu stiu sa-ti zic exact in ce bani e audison-ul.
Sus
icecold

MesajTrimis: Dum Sep 09, 2007 11:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai atunci un amplificator de e pe sit...si zici k merita. Un amplificator focal e peste 9 mil...deci mult prea scump pt bugetu meu
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Dum Sep 09, 2007 11:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

amplificatorul e ok pt woofer.
e din clasa medie si isi face treaba perfect la banii lui.

iti garantez ca daca te prinde microbul nu o sa te opresti aici...si dupa ce auzi woofrul sigur te va prinde Laughing

icecold

MesajTrimis: Lun Sep 10, 2007 11:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar mai am o intrebare....dak imi pun acest sistem pe masina cum v-a suporta alternatoru...nu o sa trebuiasca alta baterie...tinand cont k pe viitor vreau sa imi pun xenon pe masina :-"
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Lun Sep 10, 2007 11:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o alta baterie va fi o sarcina in plus pentru aletrnator. inca o baterie de incarcat...golf IV...75A? 80A? cat poate alternatorul? in principiu, la oricare din configuratiile de mai sus, nu e necesar un upgrade la alternator, atata timp cat il ingrijesti cu un condensator.
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Lun Sep 10, 2007 11:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu zic ca nu o sa ai nici o problema.
ai o masina nemteasca si mentii nu is prosti degeaba...

poti sa pui ce ti-am recomandat fara nici o strangere de inima, iar daca vrei sa fi sigur ca nu ai probleme alege-ti si un condensator (care vrei tu)

http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Condensatoare/ (vezi fiecare brand in parte si te hotarasti.

eu il am pe asta http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Condensatoare/Stinger/SC201MPT/ si isi face bine treaba.

icecold

MesajTrimis: Lun Sep 10, 2007 12:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

m-am gandit la asta... Dietz Power Cap 1F (21000)...e bun?
Sus
andrei006
Priceput

MesajTrimis: Lun Sep 10, 2007 12:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu cred ca e de 100 alternatorul de pe golf. cel putin pe astra e de 100 ... si sunt cam aceeasi generatie.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum