Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ajutor config

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
stoica22
Priceput

Data înscrierii: 04/Aug/2012

MesajTrimis: Sâm Noi 30, 2013 10:44 pm    Titlul subiectului: ajutor config Răspunde cu citat (quote)

Un pic de ajutor .... am un fiat punto 95' si modelul ala nu are difuzoare in portiere ci doar pe bord sus si in spate....

mar interesa niste idei ce as putea face pt fata ca nu prea as gaurii portierele ....

LooSeR
Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2007

MesajTrimis: Dum Dec 01, 2013 1:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce marime de difuzoare sunt in bord ?

Acum depinde de tine, poti face incinte din fibra de sticla in portiere sau poti merge cu tweetere si mid baas 13 bord si un subwoofer care sa compenseze basii ...

Depinde ce vrei si tu si ce buget.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
stoica22
Priceput

MesajTrimis: Dum Dec 01, 2013 6:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Difuzoarele cred ca sunt de 10cm .... dar poate reusesc sa fac ceva un suport ceva acolo sa pun de 13 dar nu voi fi multumit pt ca stiu ca nu pot face cine stie ce cu ele....
Inca mai astept pareri cu privire la unde as putea pune difuzoare si cum..
Ca subwoofer am un alpine swr1242 cu o iincinta de 110litri la 28hz dar lam pus la vanzare si achizitionez unu mai mic de 250-300w pt ca spatiul este redus si vreau o incinta cat mai mica in masina asta ...

darkofeel
Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009
Locație: Bucuresti/Berceni

MesajTrimis: Dum Dec 01, 2013 8:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De ce nu arunci 1242-ul intr-o incinta sealed?
stoica22
Priceput

MesajTrimis: Lun Dec 02, 2013 12:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mam gandit si sa il pastrez si sa modific incinta sa o fac inchisa dar totusi vreau sa pun ceva de putere mai mica pe masina asta ...
1 ca bateria este vai de capu ei de 40ah si mult nu o mai duce
2 las momentan bubuiala deoparte ca am alte prioritati

Azi ma duc sa bijuteresc sa scot difuzoarele vechi de acolo sa vad ce si cum ... si sa vad daca pot pune ceva mai mare in locul lor ... daca nu se poate ma gandesc la alta varianta pt portiere....

darkofeel
Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009
Locație: Bucuresti/Berceni

MesajTrimis: Lun Dec 02, 2013 12:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok, il vinzi si ce ai de gand sa arunci in locul lui? Vrei un sfat ceva?
stoica22
Priceput

MesajTrimis: Mar Dec 03, 2013 11:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

momentan stau sa rezolv cu difuzoarele...le-am scos ieri de pe bord, si nu cred ca am ce face in privinta asta ... din ce am masurat eu difuzoarele din bord au 9,5cm din excursie in excursie si 11 parca din gaura in gaura la suruburi .. iar adancimea de montare este de 4,5 cm

nu are rost sa le mai schimb pe alea cu altele deaorece sistemul de prindere este doar in 2 suruburi spatiul este mic si nu pot pune difuzoare mari acolo.

cred ca voi cauta fete de portiere care au loc pt difuzoare iar in locurile din bord o sa bag niste tweetere

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum