| |
| Autor |
Mesaj |
Kenwood
Data înscrierii: 19/Oct/2009 Mesaje: 49
|
|
| Sus |
|
 |
sorin20
Data înscrierii: 04/Sep/2010 Mesaje: 32
|
Trimis: Sâm Oct 16, 2010 6:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din punctul meu de vedere sculele astea nu prea sunt de sound quality.
O baterie normala iti este suficienta si nu cred ca ai avea nevoie de o alta.
Ca si player parerea mea ar fi sa alegi acel kenwood pentru ca are mult mai multe functii si mai multe preout-uri.
DLS CA23 + HERTZ ENERGY ESK165 este o combinatie de care o sa fii multumit |
|
| Sus |
|
 |
Kenwood
|
Trimis: Sâm Oct 16, 2010 11:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| sorin20 a scris: | Din punctul meu de vedere sculele astea nu prea sunt de sound quality.
O baterie normala iti este suficienta si nu cred ca ai avea nevoie de o alta.
Ca si player parerea mea ar fi sa alegi acel kenwood pentru ca are mult mai multe functii si mai multe preout-uri.
DLS CA23 + HERTZ ENERGY ESK165 este o combinatie de care o sa fii multumit |
Ms de raspuns.Dar de ce nu sunt de sound quality?Daca ii fac o incinta care sa fie pentru SQ ?Sau incinta sealed la subwoofer nu e bine?Sau atunci ce subwoofer si amplificator pentru sound quality? |
|
| Sus |
|
 |
Kenwood
|
|
| Sus |
|
 |
Kenwood
|
Trimis: Lun Oct 18, 2010 2:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Chiar nimeni NU stie...nu ma poate ajuta nimeni?ce forum e asta?  |
|
| Sus |
|
 |
griGo Pasionat
Data înscrierii: 03/Mai/2009 Mesaje: 82 Locație: Brasov
|
|
| Sus |
|
 |
Kenwood
|
Trimis: Lun Oct 18, 2010 11:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Da stiu ce este SQ si chiar asta imi doresc.Deocamdata am buget de 1000 de euro,si tocmai de aia am zis ca prima data iau subwooferul,amplificator si boxe fata pe componente si amplificator la ele,apoi sa sa strang bani pentru insonorizare completa,iar mai apoi difuzoare pe componente in spate,si finisaje.Ca subwoofer pentru SQ m'am mai gandit si la 2 subwoofere http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JL_Audio/12W3V3-2/ .Acum incinta nu stiu cum sa fie,sealed sau ported,dar tocmai asta vreau sa intreb.SIstemul ce l'am propus chiar in prima postare,nu e bun deloc pentru SQ [fiind primul meu sistem] ? Iar mai apoi sa vad ce mai modific? |
|
| Sus |
|
 |
sorin20
Data înscrierii: 04/Sep/2010 Mesaje: 32
|
Trimis: Mar Oct 19, 2010 2:15 am Titlul subiectului: |
|
|
ai un buget suficient pentru un sistem de SQ...
parerea mea este in primul rand sa asculti inainte tot ce vrei sa cumperi pentru ca la sq poti cumpara anumite scule care nu sunt pe gustul tau...da-mi un semn cand vrei tu si ne intalnim pe undeva si asculti o masina de sq ca sa iti faci o idee... |
|
| Sus |
|
 |
AlexBanu Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008 Mesaje: 402 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Oct 19, 2010 1:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Kenwood a scris: | | Da stiu ce este SQ si chiar asta imi doresc.Deocamdata am buget de 1000 de euro,si tocmai de aia am zis ca prima data iau subwooferul,amplificator si boxe fata pe componente si amplificator la ele,apoi sa sa strang bani pentru insonorizare completa,iar mai apoi difuzoare pe componente in spate,si finisaje.Ca subwoofer pentru SQ m'am mai gandit si la 2 subwoofere http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JL_Audio/12W3V3-2/ .Acum incinta nu stiu cum sa fie,sealed sau ported,dar tocmai asta vreau sa intreb.SIstemul ce l'am propus chiar in prima postare,nu e bun deloc pentru SQ [fiind primul meu sistem] ? Iar mai apoi sa vad ce mai modific? |
Sincer sa fiu cred ca iti e de ajuns un singur difuzor JL Audio 12W3v3 si intr-o incinta sealed. Doua puse in BR scot un rezultat bunicel la SPL. _________________ Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD |
|
| Sus |
|
 |
Kenwood
|
Trimis: Mar Oct 19, 2010 2:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ok.Multumesc de raspunsuri.Dupa ce imi iau masina si incep modificarile,o sa postez pe forum proiectul si poze  |
|
| Sus |
|
 |
|