|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Tiere
Data înscrierii: 13/Dec/2012 Mesaje: 2
|
Trimis: Joi Dec 13, 2012 9:38 pm Titlul subiectului: Ajutor - Configuratie Honda |
|
|
Salut tuturor,
Am o Honda Civic 5D hatchback, an 2009 si acum ceva timp am achizitionat de la Be-Loud setul mac Audio Power Box Bass Pack (http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/mac_Audio/MPE/Power_Box_Bass_Pack/).
Altceva schimbat nu am, difuzoarele sunt fabrica, la fel ca playerul. Ma intereseaza sa schimb difuzoarele, intrucat simt ca nu fac fata wooferului, in sensul ca se simte o diferenta uriasa de calitate/putere. Playerul nu ma intereseaza sa il schimb pentru ca din cate am inteles daca il schimb, pierd comenzile de pe volan (de care sunt dependent:).
Ce difuzoare ar fi potrivite pentru pachetul pe care deja il am?
As vrea sa stiu si daca trebuie schimbata statia sau cumparata una noua in cazul in care schimb difuzoarele? Care este parerea voastra, ar trebui schimbat si playerul?
Multumesc mult pentru ajutor
P.S. bugetul ar fi cam de 1500 ron, nu ma deranjeaza daca depaseste putin, dar ideal ar fi sa se incadreze |
|
| Sus |
|
 |
Tiere
Data înscrierii: 13/Dec/2012 Mesaje: 2
|
Trimis: Joi Dec 13, 2012 9:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Era sa uit... preferinta muzicala ar fi muzica rock in mare parte, deci ma intereseaza mai mult claritatea/ profunzimea sunetului.
Multumesc inca o data,
Tiere |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|