|
Autor |
Mesaj |
cristy_an
Data înscrierii: 17/Feb/2013 Mesaje: 6
|
Trimis: Dum Feb 17, 2013 6:43 pm Titlul subiectului: Ajutor cu un sfat pt inlocuire sistem fabrica Solenza |
|
|
Buna ziua,
Am cumparat recent o Dacia Solenza - Confort de la cineva ... si are sistemul audio din fabrica ... care nu-mi place deloc cum se aude.
In plus merge doar de la caseta oldschool ... si daca pun un modulator fm se aude si mai varza ca radio-ul de pe el.
M-am gandit sa-mi iau ceva sa se auda cat de cat muzica ... si sa nici nu exagerez cu cheltuielile. tinand cont ca este vorba de o ... Solenza.
As vrea sa va cer un sfat pt o achizitie de un sistem audio low cost gen cd player sau usb player + 2 sau 4 difuzoare.
Buget ... greu ... undeva la 500 600 de ron cu totul. As vrea sa iau ce ar fi mai recomandat pana in banii astia ... relativ putini |
|
Sus |
|
 |
cristy_an
|
Trimis: Mar Feb 19, 2013 6:38 pm Titlul subiectului: Re: Ajutor cu un sfat pt inlocuire sistem fabrica Solenza |
|
|
Nimeni nimic? n-as vrea sa cumpar ce prind la mana ... si dupa sa-mi para rau ... |
|
Sus |
|
 |
Puiu82
Data înscrierii: 30/Oct/2010 Mesaje: 12 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
 |
stoica22 Priceput
Data înscrierii: 04/Aug/2012 Mesaje: 554
|
Trimis: Joi Feb 21, 2013 12:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
dc zici ca e doar o solenza ...sunt cele mai bune dacii frate )
playerul de la pioneer recomandat de puiu e foarte bun la pretul ala.
iar cu banii ce iti raman iati difuzoare numai pe fata ceva mai bun iar pe spate poti lasa pe alta data  |
|
Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
|
Sus |
|
 |
cristy_an
|
Trimis: Joi Feb 21, 2013 7:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc de sfaturi ... si deci dintre cdplayer-ele alea accesibile la pret sa inteleg ca cea mai buna varianta ar fi pioneer-ul ... dar ca si difuzoare se pare ca parerile sunt destul de impartite ...
Daca ar fi sa aveti un buget de 400 pt player care ar fi alegerea ideala de pe site?
Daca ar fi sa aveti un buget de 250 de lei pt difuzoarele de pe fatza care ar fi cea mai buna alegere?
A si am uitat sa mentionez ceva ... difuzoare merg maxim 13 asta fara alte modificari.
Daca s-ar putea auzi macar ca si logitech-ul meu de acasa x530 de 70W as fi super multumit. |
|
Sus |
|
 |
Puiu82
|
|
Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
|
Sus |
|
 |
cristy_an
|
Trimis: Lun Feb 25, 2013 9:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Va multumesc amandurora pt ajutor.
M-am gandit la 2 variante pana in bugetul meu:
Ieftina: Pioneer-ul MHV-150UI + APM Fire 2.13 = 423
Medie: KDC-3057UR + MPE 2.13=584
Puiu82 nu stiu daca sa ma risc sa-mi fac loc pe acolo de boxe de 16.5 ... eu ma gandeam la 13 ca am inteles ca intra lejer ... merita sa-mi desfac pe acolo usha si sa-mi modific ... e diferenta de calitate mare intre mpe 2.13 si mpe 2.16 spre exemplu ... e justificata?
Pe langa varianta Medie spre exemplu ... ce alte accesorii mai trebuie cumparate gen ... cabluri, sigurante, filtre ... chestii de montaj ... ? |
|
Sus |
|
 |
Puiu82
|
|
Sus |
|
 |
cristy_an
|
Trimis: Vin Mar 01, 2013 6:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Suna bine ... nu am geamuri electrice. Deci daca nu e mult de lucru si e doar o tabla care trebuie taiata ... cred ca ma bag la "dezmembrari" . Cat despre varianta 790 ron ... pare super pretz la ce include.
Dar totusi n-o sa-mi iau subwoofer ... cel putzin deocamdata ... mai bine prefer sa-mi iau un player mai bun si 2 boxe ... si vad cum se aude ... "tabla"
Am vazut ca MPE 2.16 de la Mac Audio au o frecventa si o putere destul de buna la ce pretz au ... acuma nu stiu cum s-or auzi ... ca si fidelitate.
O fi diferenta mare intre Pioneer 150ui si kenwood KDC-3057UR ? ca la pretz e undeva la 110.
Mersi fain Puiu. |
|
Sus |
|
 |
Puiu82
|
Trimis: Dum Mar 03, 2013 3:20 am Titlul subiectului: |
|
|
Sincer,Pioneerul sta mult mai bine la specificatii si te -ar ajuta in viitor in eventualitatea unui upgrade.......
Cu placere.
Bafta! _________________ Mandru posesor de 2 maini stangi!
Forza Rapid! |
|
Sus |
|
 |
|