Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ajutor....difuri pentru un amplif magnat

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Azkan

Data înscrierii: 18/Oct/2009
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Vin Apr 20, 2012 4:39 pm    Titlul subiectului: ajutor....difuri pentru un amplif magnat Răspunde cu citat (quote)

Salutare tuturor. Un prieten s-a hotarat sa-si faca un mic upgrade la sistemul de sunet ce-l avea pe masina. Deocamdata are: Hu http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-GT25/ + amplif Magnat Rapbull Classic 360 4x70 rms la 4 ohmi. Masina este un Ford Fiesta din 2001.
Deocamdata are nevoie de un sistem pe fata pana in maxim 200 cu ceva efort 250 ron. Ce i-ati recomanda?
Eu m-am gandit la http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/MP/MP_2.16/
sau
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Dark_Power/Dark_Power_216/
Multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tonu_adrian
Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008
Locație: TECUCI

MesajTrimis: Vin Apr 20, 2012 10:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt slabe ambele...mai bine te-ai uita la bursa si poate gasesti ceva acceptabil acolo...sau si mai bine sa mai stranga ceva banuti decat sa se grabeasca..
Azkan

MesajTrimis: Vin Apr 20, 2012 10:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai putea totusi sa-mi recomanzi ceva chiar daca sunt la un pret ceva mai mare?
Sus
tonu_adrian
Priceput

MesajTrimis: Vin Apr 20, 2012 11:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hertz dieci, focal acces, dls-uri..
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Sâm Apr 21, 2012 10:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tonu_adrian a scris:
hertz dieci, focal acces, dls-uri..

si de player-ul ala sony ce parere ai ? ....

Azkan , cel mai bine pentru prietenul tau este sa stabileasca un buget in care vrea sa se incadreze si daca vrea produse noi sau de la bursa .
Sus
tonu_adrian
Priceput

MesajTrimis: Sâm Apr 21, 2012 11:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de player nu mai zic nimic Smile)
Azkan

MesajTrimis: Sâm Apr 21, 2012 8:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dupa ce si-a cumparat playerul ala sony s-a hotarat sa-si mai puna cate ceva... Oricum omul nu are de gand sa dea foarte multi bani, doar sa fie altceva decat avea pe masina.
O sa-si cumpere un subwoofer sh ceva pana in maxim 200 rms + un sistem low budget pe fata si gata.
Pana la urma imi poate raspunde cineva la prima intrebare (nu vreau sa fiu ironic de loc). Ms

LE: Difurile din cate am inteles trebuie sa fie neaparat pe 13.
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Apr 24, 2012 10:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok. Uite o varianta ieftina dar ok :

- pachet amp + sub + cabluri : http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/mac_Audio/MPX/Power_Box_Bass_Pack/
- boxe sistem pe 13 : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/MP/MP_2.13/
Sus
kido22
Pasionat

Data înscrierii: 11/Mar/2012

MesajTrimis: Mar Apr 24, 2012 8:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai si ce difuzoare are, de vrea sa faca upgrade? in primul rand in bugetul pe care il dai tu nu o sa gasesti nimic interesant.tinand cont ca difuzoarele vor fi amplificate, si mai greu...cauta ceva la bursa car audio.oricum trebuie schimbat si playerul si amplificatorul ca sunt slab calitative
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum