Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ajutor hu

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
krescova

Data înscrierii: 11/Aug/2006

MesajTrimis: Joi Sep 08, 2011 12:29 am    Titlul subiectului: ajutor hu Răspunde cu citat (quote)

Buna. Intrebarea ar fi urmatoarea. Presupunand ca ma incapatanez din diverse motive sa pastrez HU stock de la masina ( care e destul de praf de felul lui) ce pot face sa "sune" mai decent. Ajuta de exemplu un procesor de sunet de genul http://www.clarion.com/us/en/products/2006/audio/processors/EQS746/us-en-product-pf_1134643389018.html sau il iau degeaba?

multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
JARRELL
Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011
Locație: TG JIU

MesajTrimis: Joi Sep 08, 2011 8:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut, mai mult ca sigur playerul tau stock nu are iesiri preout (RCA-uri), iar tu vrei sa conectezi procesorul la firele de la boxe, gresesc? Daca e asa, mai bine ai lua ceva de genul:http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Procesoare_de_sunet/MTX_re-Q_5ch/
Sus
krescova

MesajTrimis: Joi Sep 08, 2011 9:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai..eu nu ma pricep prea mult in domeniu deci e posibil sa fiu pe langa realitate. Eu sunt destul de sigur ca nu am iesiri RCA deci ma gandeam sa leg pe un canal de la player amplificatorul de el procesorul de sunet si de el boxele. Cat de pe langa sunt?

Cel recomandat de tine am vazut ca doar corecteaza joasele. Nu cred ca playerul meu rede asa de bine si restul frecventelor:)))

Mersi
Sus
JARRELL
Audiofil

MesajTrimis: Joi Sep 08, 2011 9:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Prima data se conecteaza procesorul la player, si dupa procesor legi amplificatorul si apoi boxele/subwooferul la acesta. Ce ti-am recomandat eu are 4canale pt boxe si unul de subwoofer, deci e bun pt toata plaja de frecvete, dar mai ales pt. cele joase!
Sus
krescova

MesajTrimis: Joi Sep 08, 2011 11:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok. Acum intrebarea ar fi ca acel clarion care am zis eu il gasisem sh la cineva si avea un pret decent. Nu ma ajuta deloc? sau e bun si clarionul dar e mai bun cel recomandat de tine? Ca defapt eu nu inteleg diferenta intre ele. Ca si clarionul are 6 canale.
mersi
Sus
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Joi Sep 08, 2011 12:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

krescova a scris:
ok. Acum intrebarea ar fi ca acel clarion care am zis eu il gasisem sh la cineva si avea un pret decent. Nu ma ajuta deloc? sau e bun si clarionul dar e mai bun cel recomandat de tine? Ca defapt eu nu inteleg diferenta intre ele. Ca si clarionul are 6 canale.
mersi

Daca te hotarasti sa iei Clarionul la care ma gandesc eu, ia-l, este o oferta mult prea buna ca sa o refuzi! (banuiesc ca este cel de la baiatul din Constanta)
Sus
krescova

MesajTrimis: Joi Sep 08, 2011 1:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai si mie mi se pare o oferta buna dar intrebarea e daca ma ajuta la ceva sau se prafuieste degeaba pe dulap:)))
Sus
JARRELL
Audiofil

MesajTrimis: Joi Sep 08, 2011 3:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Incerc sa fiu pe intelesul tau: daca playerul tau nu are iesire preout (rca) unde voltajul este mic si tu pui procesorul direct pe iesirile playerului pt boxe, unde voltajul este relativ mare e posibil sa nu se adapteze cum trebuie si sa-l iei degeaba. Procesorul Clarion suporta maxim 3 volti, pe cand ce ti-am recomandat eu suporta pana la 30 de volti.
Daca vrei neaparat sa iei Clarionul, ti-ar mai fi necesar un adaptor de semnal hi/low pe care sa-l pui inaintea acestuia, dar personal nu recomand varianta asta
Sus
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Joi Sep 08, 2011 3:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

krescova a scris:
pai si mie mi se pare o oferta buna dar intrebarea e daca ma ajuta la ceva sau se prafuieste degeaba pe dulap:)))

Nu ai de unde sa stii daca este ceea ce-ti trebuie pana nu vorbesti cu cineva "avizat" sa-ti raspunda...
Decat sa asculti parerile noastre mai bine apeleaza si informeaza-te la primul proprietar al procesorului si anume Tibitzu... (el ar trebui sa stie si teoretic si practic cum si daca merge in cazul tau)
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum