|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
cicero_tim
Data înscrierii: 15/Iul/2014 Mesaje: 4
|
|
| Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
Trimis: Dum Iul 27, 2014 9:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
uite aici recomandarile producatorului pentru dimensiuni incinte:
http://www.manualslib.com/manual/80082/Jl-Audio-12w3v3-2.html?page=3#manual
Daca vrei sa mergi pe bassreflex acorda mare atentie la dimensionarea acestuia.
Parerea mea este sa respecti la milimetru specificatiile producatorului, daca nu ai alta varianta deja testata.
Poate mai vine altcineva in ajutor cu alte completari (eu nu prea am experienta cu incintele , dar din ce am mai studiat, trebuie acordata o atentie marita portului )
Bafta _________________ Kmm361, Dls A4, Micro-Precision 7.16, 5.8
Ultima modificare efectuată de către dragosdls la Lun Iul 28, 2014 8:28 am, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Dum Iul 27, 2014 10:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca nu te pricepi mai bine ia legatura cu cineva care cunoaste bine in domeniu, sunt destui pe net care construiesc incinte la diferite preturi.
Din username-ul tau reiese ca esti din TM, ai un priceput foarte aproape de tine care te poate ajuta pe bani putini. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011 Mesaje: 487 Locație: Timisoara
|
Trimis: Lun Iul 28, 2014 11:06 am Titlul subiectului: |
|
|
| Te putem ajuta noi in ceea ce priveste incinta.O putem executa fie sa iti facem un design al incintei cu toate cotele exacte .Daca te intereseaza lasa-mi un PM. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|