Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ajutor incinta subwoofer rockford fosgate t115d2.

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
B04MUL

Data înscrierii: 23/Ian/2014

MesajTrimis: Mar Aug 05, 2014 10:57 pm    Titlul subiectului: ajutor incinta subwoofer rockford fosgate t115d2. Răspunde cu citat (quote)

salutare,am achizitionat un subwoofer t115d2 rockford fosgate.as avea nevoie de niste dimensiuni pentru o incinta . nu vreau sealed. am gasit pe siteul producatorului niste info doar ca nu prea le pricep si nici nu stiu cum trebuie facut inauntrul cutiei. am un prieten care se ocupa cu mobila si daca ii dau niste dimensiuni il poate face el costul find 0.va multumesc. daca ati putea sa imi spuneti niste info si dimensiuni as fii foarte recunoscator.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
JARRELL
Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011
Locație: TG JIU

MesajTrimis: Mie Aug 06, 2014 7:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pt. un acordaj in jurul valorii de 35 Hz iti trebuie o incinta cu volumul intern util de aprox. 80 litri si 2 tuburi cu diam. de 100 mm si lungimea de 410mm - asta tinand cont si de recomandarea producatorului.
Sus
B04MUL

Data înscrierii: 23/Ian/2014

MesajTrimis: Joi Aug 07, 2014 3:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am gasit pe site-ul producatorului specificatii pentru incinta. ? Vb 77.87 Liters
? Fb 35 Hz
? Height 44.45 cm (17.5 in.)
? Width 69.85 cm (27.5 in.)
? Depth 38.74 cm (15.25 in.)
? Np 2ports
? Dp 10.16 cm diameter
? Lp 40.64 cm long
? Spk. Cutout 35.08 cm (13.8125 in.)
? Spk. Depth 21.27 cm (8.375 in.)
? Vd 3.79 Liters
? Vp 2x0.1164 = 3.296 Liters

inafara de cutie si de cele 2 tuburi de ventilatie de 3" cu adancime de 40 mai trebuie altceva inauntrul lui?
Sus
JARRELL
Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011
Locație: TG JIU

MesajTrimis: Sâm Aug 09, 2014 8:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Niste material fonoabsorbant dupa bunul plac, dar sa nu umpli incinta cu el, niste ranforsari serioase si mare atentie la calcule - ai in acele date si volumele dislocuite de cele 2 tuburi si difuzor.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum