|
|
|
Autor |
Mesaj |
Mihai1977
Data înscrierii: 02/Mai/2015 Mesaje: 14 Locație: Deva
|
Trimis: Sâm Sep 12, 2015 2:29 pm Titlul subiectului: Ajutor instalare sistem audio |
|
|
Buna,
Am terminat in final cu adunatul componentelor pt. sistemul pe care il doream. Acum am nevoie de cineva care sa imi monteze componentele.
Autovehiculul este un BMW e39 break, din 2003 avand bateria de acumulatori si modulul audio(BM54) in portbagaj.
Componente(nemontate):
-amplificator: Alpine PDX-V9 cu telecomanda bas dedicata RUX-KNOB
-procesor de sunet AUDISON BIT TEN cu telecomanda dedicata
-in usile fata sistem componente HELIX ESPRIT E135 pe care as dori sa le leg la AlpinePDX-V9 in punte, si sa renunt la difuzoarele din spate.
-subwoofer JL AUDIO 12W6V3-D4 la care am facut incinta dar nu e montat difuzorul.
-ca si player doresc sa pastrez navigatia originala, am elimitat magazia de CD-uri si am montat un GROM AUDIO USB 3.
-nu am cumparat nici un cablu de alimentare(nu stiu ce cabluri sunt necesare).
Mentionez ca sunt din Deva, dar ma pot deplasa in orasele invecinate(Timisoara, Sibiu) pentru montaj.
Va multumesc si astept oferte. _________________ Grom audio usb3, alpine pdx-v9, Audison bit ten, helix esprit e135, JL Audio 12w6v3-d4. |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|