Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ajutor instalare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
rarej

Data înscrierii: 21/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Sep 06, 2006 9:46 pm    Titlul subiectului: ajutor instalare Răspunde cu citat (quote)

buna ziua
as dori sa stiu cat m-ar costa instalatul unui cd-player, boxe fata, boxe spate ovale, statie si subwoofer la dvs, cu tot cu cablurile aferente si ce alte accesorii ar mai fi nevoie.
deasemenea as fi interesat de boxe fata si subwoofer pe care nu le-am achizitionat inca, si le-as luat de la dvs.
pe fata daca masina este prevazuta cu difuzoare de 10cm este indicat sa iau difuzoare de 10 sau pot sa pun si de 13 sau 16 cu un inel adaptor sau ceva?
merci anticipat
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Sep 07, 2006 5:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Preturile pentru manopera le aveti afisate pe site la http://www.be-loud.ro/pagini/manopera/

De cabluri suplimentare pentru instalarea boxelor nu cred ca va fi nevoie pentru ca aproape toti producatorii includ cablurile in pachetul de vanzare.

Se pot face adaptari pentru instalarea unor difuzoare de diametru mai mare, dar avem nevoie sa stim despre ce masina este vorba.
Sus
rarej

Data înscrierii: 21/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Sep 07, 2006 9:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

preturile de intalare sunt afisate dar nu stiu eu exact ce implica instalarea la masina mea (se plateste si demontarea la boxele si casetofonul vechi?)
este vorba despre un daewoo lanos sedan
acuma sunt cabluri de la boxe la casetofonul de acum, iar la boxele ovale care le-am luat nu am primit cabluri.
banuiesc ca mi-ar trebui un kit instalare amplificator 4 canale nu? (am statie de 4 canale si vreau sa pun 2 pe boxele ovale si 2 punte pe un subwoofer)
merci
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Sep 07, 2006 12:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, se plateste si demontarea celor vechi. Ai nevoie de un kit de montaj amplificator 4 canale pe care il gasesti pe site la sectiunea Accesorii instalare iar pentru ovale vei avea nevoie de cablu - pretul se calculeaza in functie de metraj, probabil in jur de 10-12Ron.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum