|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
66CAT
Data înscrierii: 19/Ian/2012 Mesaje: 3
|
Trimis: Vin Ian 20, 2012 3:11 pm Titlul subiectului: ajutor montaj va rog |
|
|
in primul rand vreau sa va salut pe toti si mi pare bine ca am gasit acest forum si as vrea sa va cer ajutorul in legatura cu o problema daca vreti sa ma ajutati va rog
miam cumparat recent un amplificator HellFire hl-5.13 amplifier 1300 w 5-channel, si un difuzor pentru subwofer KRUGER & MATZ KM300T11 30cm 800W 4 ohmi.
As vrea va rog daca vreti sa ma ajutati sa imi spuneti in primul rand daca este bun de ceva difuzorul, firma ? si cum as putea sa le montez pe o Toyota Avensis 2003, modelul T25, mentionez ca nu as vrea sa renunt la mp3 ul original din cauza aspectului, si nu am mufe pentru iesire semnal in spatele acestuia pentru amplificator, mia spus cineva ca as putea sa leg un adaptor de semnal pe difuzoarele din spate si din ala sa plec in amplificator, am cumparat si un asemenea adaptor marca SAL SA001 dar nu stiu exact cum sa il leg, si ce tip de cutie sa fac la difuzor, as vrea sa merg pe claritate SQ, nu bass tare sa zguduie toata caroseria. si daca difuzoarele originale o sa reziste amplificatorului mie frica sa nu le arda. |
|
| Sus |
|
 |
66CAT
|
Trimis: Sâm Ian 21, 2012 12:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu ma poate ajuta nimeni va rog |
|
| Sus |
|
 |
66CAT
|
Trimis: Mar Ian 24, 2012 9:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| chiar nu vrea nimeni sa imi dea un sfat....sau e abandonat forumul .. ? |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Mie Ian 25, 2012 1:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salutare,
Personal nu am ascultat niciodata componentele pe care le ai deci nu pot sa-mi dau o parere despre cum suna.
Din ce am gasit pe net am vazut ca amplificatorul are putere maxima 1x400 W pe iesirea de subwoofer iar difuzorul are 800 W putere maxima ... daca te iei dupa specificatii amplificatorul e putin cam slab pentru difuzorul asta ... asta nu inseamna ca nu o sa cante , inseamna doar ca nu o sa cante la capacitatea lui si nu o sa ai suficienta putere pentru al controla corect. Asta reiese din specificatii dar cel mai bine iti dai seama dupa instalare cand le asculti.
Difuzoarele de fabrica nu sunt gandite pentru amplificare .... el suporta 20-30 W ... deci prea putin pentru a le amplifica.
Ideal e sa schimbi si difuzoarele si unitatea originala. Daca nu vrei sa faci asta poti sa instalezi o statie si un subwoofer folosind acel adaptor dar e mai complicat sa amplifici si boxele. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|