Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ajutor montare amplificator

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
yorapper

Data înscrierii: 24/Ian/2012

MesajTrimis: Mar Ian 24, 2012 4:33 pm    Titlul subiectului: Ajutor montare amplificator Răspunde cu citat (quote)

Salut am nevoie de putin ajutor cu montarea unui amplificator pe care il vreau la casetofonul masinii.
Problema e ca nu vad unde ar trebui legat firul de remote..am atasat o schema cum am pinii in spatele casetofonului.
Orice ajutor e bine venit.ms

quadlock.jpg
 Description:
mufa casetofon 6000cd
 Filesize:  158.66 KB
 Viewed:  376 Time(s)

quadlock.jpg

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Mie Ian 25, 2012 8:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cand instalezi un aplificator pe un player care nu are cablu de remote trebuie sa te legi la firul de + contact
Sus
yorapper

MesajTrimis: Mie Ian 25, 2012 8:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

imi poti spune unde e firul de + contact?ms
Sus
yoiedi
Priceput

Data înscrierii: 22/Apr/2010

MesajTrimis: Mie Ian 25, 2012 11:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pinul 16
Sus
yorapper

MesajTrimis: Joi Ian 26, 2012 12:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o sa incerc sper sa fie ala.ms oricum
Sus
yorapper

MesajTrimis: Joi Ian 26, 2012 1:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai am o intrebare..am luat de aici de pe site un adaptor high low dar in schema vad ca am mai multi pini..pe care ar trebui conectat? 2-6 si 3-7?
Sus
yoiedi
Priceput

MesajTrimis: Joi Ian 26, 2012 10:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din cate vad..pe conectorul "c"ai iesiri de semnal mic..2 la numa pe pinii 1-7 respectiv 2-8. merita incercat intai sa iei semnal de la acei pini fara acel adaptor. mare grija la lipirea firelor pe acei pini sa nu faci scurt intre ei. daca nu merg acei pini...poti folosi adaptorul legat cum ai spus tu.
Sus
yorapper

MesajTrimis: Joi Ian 26, 2012 7:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pun direct adaptorul dar e bine pe pinii care am spus? 2-6/3-7? nu inteleg ce inseamna right rear si left rear..eu am 4 boxe la masina
Sus
yoiedi
Priceput

MesajTrimis: Joi Ian 26, 2012 8:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

indicat este sa nu folosesti acel adaptor pentru ca poate distorsiona destul de mult sunetul. daca totusi nu vrei sa asculti sfatul si sa folosesti acel adaptor...il legi la pinii care ai spus tu. rear right(dreapta spate) rear left (stanga spate) adica firele boxelor din spate. repet..recomandat este sa te folosesti de iesirea de semnal mic fara acel adaptor.
Sus
yorapper

MesajTrimis: Joi Ian 26, 2012 9:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sincer chiar nu stiu cum sa pun statia la acei pini..am cumparat adaptorul ca mi'a fost recomandat ca fiind singura solutie..nu eram sigur daca rear sunt boxele de pe spate
Sus
yoiedi
Priceput

MesajTrimis: Joi Ian 26, 2012 11:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai 2 variante...ori tai mufele rca ale cablului de semnal si lipesti firele direct pe pini...ori...cumperi 2 mufe rca mama si 30cm cablu de semnal si iti faci pre-out-uri la player
Sus
yorapper

MesajTrimis: Vin Ian 27, 2012 12:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok ms o sa incerc maine sa vad ce iese
Sus
yorapper

MesajTrimis: Lun Ian 30, 2012 7:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am rezolvat asa ca se poate inchide topicul
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum