| |
| Autor |
Mesaj |
Turcuman Robert Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 309 Locație: Timisoara
|
Trimis: Vin Mai 04, 2007 8:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu stiu ce sa zic despre mac.... ma abtin. asteapta si parerile altora |
|
| Sus |
|
 |
T3RR4TR0N Pasionat

Data înscrierii: 16/Apr/2007 Mesaje: 118 Locație: Above The Law
|
Trimis: Vin Mai 04, 2007 8:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Turcuman Robert a scris: | | nu stiu ce sa zic despre mac.... ma abtin. asteapta si parerile altora |
am vazut ca mac este printre cele mai cautate amplificatoare dupa JBL ...
iar despre amplificatorul blaupunkt ... sunt un pic resemnat ... adica scoate doar 210 ... si mi`e teama ca imi valorifica prea putin sub`ul ... _________________ Am avut o Dacie cu suflet de BMW !!! |
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
|
Trimis: Vin Mai 04, 2007 9:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu zic ca daca dai cu 210 sau cu 240 tot cam pe acolo se va auzi.... mac este cautat? poate la noi, fiindca-s f ieftine. face cat costa  |
|
| Sus |
|
 |
T3RR4TR0N Pasionat

|
Trimis: Sâm Mai 05, 2007 1:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
asa ma ... descurajeaza`ma ... frumos din partea ta ... lol ... glumesc , stai linistit ... apreciez ca esti sincer ... si ca inca nu te`am plictisit cu cerintzele mele exagerate si bugetul meu mic  _________________ Am avut o Dacie cu suflet de BMW !!! |
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
|
Trimis: Sâm Mai 05, 2007 1:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu-i nicio problema, dar sa stii ca mai bine stai pe tusa ceva timp si iti cumperi ceva mai bun.
eu ma straduiesc sa-mi cumpar un Audison SRX2 care scoate doar 2x65 si 1x170, in banii aia (peste 500 ron, am gasit in TM la 650 ron ) as putea sa-mi cumpar altele mult mai puternice, dar nu se vor auzi la fel de bine din pct de vedere calitativ... doar ca mie imi trebuie pt sistem de boxe. la woofer inca nu ma bag, n-am lei destui... poate duc leoaica la fatat (as vrea eu |
|
| Sus |
|
 |
T3RR4TR0N Pasionat

|
|
| Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Lun Mai 07, 2007 12:33 am Titlul subiectului: |
|
|
ce masina ai? tanc?
cum sa pui ovale in portiere?
nu vreau sa par impertinent, dar chiar nu am mai auzit asa ceva si m-as indoi sa ai spatiu pentru ele
serios.. ce masina ai?
si cam ce buget |
|
| Sus |
|
 |
T3RR4TR0N Pasionat

|
Trimis: Lun Mai 07, 2007 3:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
deci serios ... citeste topic`ul de la inceput daca tot ai de gand sa te bagi in seama si sa ma ajuti ... da, am vazut ovale de 15X23 in portierele fata pe dacia 1410 si se aud suuuper .... eu am 1310 dar lacasurile de la boxe in portierele fata sunt la fel ... cu un flex , niste hartie abraziva si cateva masuratori precise montezi ovale pe portierele din fata ..... _________________ Am avut o Dacie cu suflet de BMW !!! |
|
| Sus |
|
 |
|