|
Autor |
Mesaj |
RaduS
Data înscrierii: 06/Mar/2009 Mesaje: 4 Locație: Bacau
|
Trimis: Lun Mar 09, 2009 11:17 am Titlul subiectului: Ajutor pentru un SANDERO |
|
|
Salut, in primul rand masina : Sandero 2008 cu sistemul audio standard ( de fabrica ) mp3 player ( blaupunkt am inteles ) + 4 difuzoare ( aceeasi marca din ce stiu eu ) .Ce modificari mai trebuiesc facute pentru a monta un subwoofer ? Trebuie modificat si playerul ? Pe de alta parte daca instalez un subwoofer nu trebuie sa inlocuies si difuzoarele ( eventual sa adaug niste tweetere) ?Daca a mai montat cineva si ma poate ajuta astept propuneri , mentionez ca nu vreau ceva puternic vreau doar ceva care sa sune clar, placut la un volum mediu.
Multumesc anticipat |
|
Sus |
|
 |
Yuri Prime Priceput

Data înscrierii: 27/Noi/2007 Mesaje: 391 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
 |
RaduS
|
Trimis: Vin Mar 13, 2009 2:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc si eu ma gandeam la o incinta sealed , acum am uitat sa mentionez un mic MARE detaliu... pot face chestiile astea fara sa imi fie afectata garantia ? Chiar nu am idee cat sunt de priceputi cei de la dacia si cam ce ar permite sa modific la masina fara sa pierd la garantie .Daca a fost cineva in situatie asemanatoare sa ma lumineze si pe mine |
|
Sus |
|
 |
Yuri Prime Priceput

Data înscrierii: 27/Noi/2007 Mesaje: 391 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Mar 13, 2009 7:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
cu garantie ar fi o problema , si daca te duci la dacia sa montezi nu stiu cat de priceputi sunt ei . _________________ Clarion dzx778usb and Helix db 62.1. |
|
Sus |
|
 |
RaduS
|
Trimis: Mar Mar 17, 2009 3:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
da asa am uzit si eu ca nenii aia de pe acolo nu prea le au si daca mergi la altii sunt probleme cu garantia nici nu prea am chef sa mai astept 2 ani si ceva cat mai e garantia ....  |
|
Sus |
|
 |
Roby Pasionat
Data înscrierii: 18/Ian/2007 Mesaje: 75
|
Trimis: Lun Mar 23, 2009 9:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma duc maine la prima revizie.....sa vad ce surprize am sa am
Am schimbat boxele din usi( nu prea se vad ele dar se vad tweeterele) cd-playerul( dar l-am pus inapoi pe cel original) si mai am 2 boxe coaxiale in incinte in spate(le-am lasat acolo).....sunt curios dc o sa am probleme(dar sper ca nu) |
|
Sus |
|
 |
MrDrake
Data înscrierii: 21/Apr/2008 Mesaje: 8 Locație: Brasov
|
Trimis: Mar Mar 24, 2009 3:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Roby a scris: | Ma duc maine la prima revizie.....sa vad ce surprize am sa am
Am schimbat boxele din usi( nu prea se vad ele dar se vad tweeterele) cd-playerul( dar l-am pus inapoi pe cel original) si mai am 2 boxe coaxiale in incinte in spate(le-am lasat acolo).....sunt curios dc o sa am probleme(dar sper ca nu) |
Sa povestesti ce-au spus cei de la revizie , asta in cazul in care au comentat ceva. |
|
Sus |
|
 |
Roby Pasionat
Data înscrierii: 18/Ian/2007 Mesaje: 75
|
Trimis: Mar Mar 24, 2009 5:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
N-am avut probleme....nici macar nu au intrebat de ele nimica
Eu zic ca atata timp cat nu ai probleme la partea electrica nu o sa se lege  |
|
Sus |
|
 |
RaduS
|
Trimis: Mar Mar 31, 2009 3:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
cred ca o sa ma bag si eu pina la urma fiindca desi imi tot zic ca nu imi trebuie am un coleg la munca ce are instalat un tub de 30cm si de fiecare data cand ascult un rick ross - hustlin parca totusi imi trebuie  |
|
Sus |
|
 |
|