Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ajutor! Pioneer 40MP sau Clarion DB568RUSB

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
Bughy

Data înscrierii: 13/Mai/2007

MesajTrimis: Dum Mai 13, 2007 12:18 pm    Titlul subiectului: Ajutor! Pioneer 40MP sau Clarion DB568RUSB Răspunde cu citat (quote)

Imi cer scuze daca a mai fost discutia asta. Cam intr-o saptamana vreau sa-mi iau MP3 pe matiz. Nu stiu ce sa aleg intre http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P40MP/ Pioneer 40MP si http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DB568RUSB/ Clarion DB568RUSB . Nu ma intereseaza aproape deloc adaptorul USB, dar daca tot e. Am vazut ca de curand a aparut si modelul http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DXZ379RMP/ Clarion DXZ379RMP, care dupa parerea mea arata mai bine decat 568.
Ce m-ati sfatui ?
Pe spate o sa pun niste http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/CS/CS3196/ JBL CS3196 si pe fata Hertz Dieci DSK 130 sau http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Sisteme/TS-A131C/ Pioneer TS -A131C.
Si daca tot a venit vorba, stiti daca pot sa pun pe fata pe matiz boxe de 13, fara sa tai fata si eventual sa se deschida si geamul pana jos ? Si daca da, implica vre-un adaptor, distantier, ceva ? si de unde il pot gasi ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Dum Mai 13, 2007 2:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mergi pe pioneer 40mp am si eu si se aude super

ca difuzoare poti sa iei dls de 13 care stiu ca intra la matizuri http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_C5A/

sau hertz de 13
Sus
Bughy

MesajTrimis: Dum Mai 13, 2007 3:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

as merge pe hertz dieci pentru ca am inteles ca sunt facute pentru a fi folosite fara amplificator, si se aud super + ca am gasit mai ieftin, nu cu mult intradevar.
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Dum Mai 13, 2007 3:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poti merge si pe hertz ca nu sunt nici aia chiar asa padurari sau cosasi
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Dum Mai 13, 2007 6:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dgdgaby a scris:
poti merge si pe hertz ca nu sunt nici aia chiar asa padurari sau cosasi

???!!!

Sus
edy732001

Data înscrierii: 18/Mai/2007

MesajTrimis: Vin Mai 18, 2007 10:16 pm    Titlul subiectului: pioneer Răspunde cu citat (quote)

DEH-30 mp = un mp3 player foarte bun cu rezistenta la socuri foarte buna
Sus
edy732001

MesajTrimis: Vin Mai 18, 2007 10:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am avut un pioneer DEH-30mp pe un golf 4 (

Ultima modificare efectuată de către edy732001 la Vin Mai 18, 2007 10:43 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
edy732001

MesajTrimis: Vin Mai 18, 2007 10:37 pm    Titlul subiectului: pioneer vs clarion USB Răspunde cu citat (quote)

" [color=red]Imi cer scuze daca a mai fost discutia asta. Cam intr-o saptamana vreau sa-mi iau MP3 pe matiz. Nu stiu ce sa aleg intre http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P40MP/ Pioneer 40MP si http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DB568RUSB/ Clarion DB568RUSB . Nu ma intereseaza aproape deloc adaptorul USB, dar daca tot e. "[/color] scrie BUGHY
Iata ce-i spun eu:
Am avut un pioneer DEH-30mp pe un golf 4 (furat la bulgari de 1 mai) si am fost multumit de el in ce priveste sunetul, designul si ceea ce e mai important la drumurile noastre: rezistenta la socuri. La asta nu sarea CD-ul oricit de denivelat ar fi drumul. Asa ca il recomand calduros celor care stau mai prost cu amortizarea masinii.
Acum imi iau un Matiz nou si as vrea sa-mi pun un clarion cu USB. Mi se pare foarte practic. Nu mai umbli cu caruta de CD-uri dupa tine ( cind aveam golful aveam vreo 40 de CD-uri in masina si niciodata nu-l gaseam pe cel care vream sa-l ascult, nu tot timpul aveam rabdarea sa-l caut). Asa iti iei un stick USB de 4 GB, care-i 100 RON cred, si pui pe el vreo 800-900 melodii, suficiente chiar pt. un drum lung zic eu, mai ales ca Matizul n-are spatii generoase de depozitare pt citeva zeci de cd-uri . Al doilea fapt important: nu mai ai treaba cu CD-uri care sar la gropi sau nu le citeste pt. ca sunt prea zgiriate (cum se intimpla la cd-urile tinute in masina)

Ultima modificare efectuată edy732001 la Vin Mai 18, 2007 10:57 pm, modificat de 5 ori în total
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Vin Mai 18, 2007 10:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mergi pe 40mp am si eu si se aude calumea
nu vei fi dezamagit
Sus
edy732001

MesajTrimis: Vin Mai 18, 2007 10:51 pm    Titlul subiectului: pioneer vs clarion USB Răspunde cu citat (quote)

dgdgaby a scris:
nu vei fi dezamagit

Stiu ca se aude ca lumea, dar ti-am zis: nu mai am chef sa car cd-uri dupa mine. Si nici clarion nu-s prea rau cotate.
Sus
edy732001

MesajTrimis: Vin Mai 18, 2007 10:55 pm    Titlul subiectului: pioneer vs clarion USB Răspunde cu citat (quote)

dgdgaby a scris:
nu vei fi dezamagit

la 30 mp daca era cd-ul putin zgiriat facea mari figuri, de aceea prefer USB-ul
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Vin Mai 18, 2007 10:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o chestie
firma pioneer cu toate diviziile DJ, cd playere de masina si casa
au printre cele mai bune cititoare de cd
Sus
Bughy

MesajTrimis: Sâm Mai 19, 2007 10:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, am vazut .. Fac si dvd-rw asus , care erau tatici pana acum la scris/citit dvd-uri si cd-uri .. cred ca am mai scris pe undeva pe aici, sunt fan inrait pioneer, dar nu sunt snob. Vreau ce e mai bun, nu ce e mai cunoscut.
Sus
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Mai 19, 2007 10:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poi daca vrei ceva ce e bun ia Pioneer am DEH-30MP si sunt mai mult decat multumit din toate punctele de vedere suna super bine ,reglaje de sunte destule in bani lui,cd-ul nu sare.. si plus de astea nu am nici probleme cu radio...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum