| |
| Autor |
Mesaj |
T3RR4TR0N Pasionat

Data înscrierii: 16/Apr/2007 Mesaje: 118 Locație: Above The Law
|
Trimis: Sâm Noi 13, 2010 9:51 pm Titlul subiectului: Ajutor Pioneer |
|
|
salutare !
am si eu o problema cu un :
http://www.be-loud.ro/produse/DVD_-_TV_Auto/Pioneer/MVH-8200BT/
problema este ca nu`mi prinde frecventele radio pare . adica 89.0 (radio zu asta e cea mai mare durere) ... sau orice alta frecventa para , adica 100.0 sau 100.2 sau 100.4 sau 88.6 sau 104.6 sau 104.0 si tot asa , exemplele pot continua ... nici cand caut cu BSM (best station memory) nu`mi memoreaza nici un radio care are o astfel de frecventa numar par , desi stiu sigur ca in locul respectiv sunt astfel de radio`uri. chiar si atunci cand caut manual ... step by step sau click cu click imi sare peste frecventele pare . spre exemplu daca este pe 88.9 si dau un singur click sare direct la 89.1 (trece peste 89.0) ... dupa urmatorul click trece la 89.3 (sare peste 89.2) si tot asa ... acum intrebarea mea este ... oare sunt atat de noob incat nu gasesc setarea care rezolva aceasta problema ... sau player`ul meu are pitici pe creier ? _________________ Am avut o Dacie cu suflet de BMW !!! |
|
| Sus |
|
 |
T3RR4TR0N Pasionat

|
Trimis: Sâm Noi 13, 2010 9:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
9 vizualizari in 2 minute si nici un raspuns ... AJUTOOOOOOOOOOR !!! ) _________________ Am avut o Dacie cu suflet de BMW !!! |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Dum Noi 14, 2010 1:41 am Titlul subiectului: |
|
|
| l-ai comandat de afara? daca e de america.. deaia face asa . |
|
| Sus |
|
 |
T3RR4TR0N Pasionat

|
Trimis: Dum Noi 14, 2010 7:39 am Titlul subiectului: |
|
|
vorbesti serios ? si nu se poate remedia treaba asta in nici un fel ?
P.S.: da, l`am luat personal din America , nu l`am comandat _________________ Am avut o Dacie cu suflet de BMW !!! |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Dum Noi 14, 2010 2:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
| asa sunt cele de america, nu merg posturile pare . |
|
| Sus |
|
 |
T3RR4TR0N Pasionat

|
Trimis: Dum Noi 14, 2010 2:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
pfoaaaaa ce idiotenieeeee ... cat pot sa ma oftic ... kiar mi se pare o prostie treaba asta ... astia de la Pioneer le fabrica diferit (pentru Europa si pentru S.U.A.) ? _________________ Am avut o Dacie cu suflet de BMW !!! |
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 605 Locație: Brasov
|
Trimis: Dum Noi 14, 2010 3:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Din ce imi aduc aminte,am vazut acum ceva timp un fel de adaptor care rezolva problema asta la playerele model american.Mai multe detalii nu stiu(pret,locatie etc).Daca nu ma insel era pe 4tuning pe forum sau bazar |
|
| Sus |
|
 |
yoiedi Priceput
Data înscrierii: 22/Apr/2010 Mesaje: 280
|
Trimis: Dum Noi 14, 2010 6:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| la player-ul meu...tot pioneer...cand il opresc din buton(nu din contact) intra intr-un mod ceva gen stand-by...unde imi scrie pe ecran tot felul de prostii...gen pioneer etc. daca tin apasat tasta function cand este oprit imi intra intr-un meniu de unde pot regla ora...data si mai multe prostii printre care si treaba asta cu radio...cel putin asa imi aduc eu aminte. deci..opreste playerul cu contactu pus...si tine apasat tasta function pana iti intra intr-un meniu si vezi daca ai asa ceva....poate te ajuta. succes |
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
Data înscrierii: 28/Dec/2009 Mesaje: 154 Locație: bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
T3RR4TR0N Pasionat

|
Trimis: Dum Noi 14, 2010 8:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| yoiedi a scris: | | la player-ul meu...tot pioneer...cand il opresc din buton(nu din contact) intra intr-un mod ceva gen stand-by...unde imi scrie pe ecran tot felul de prostii...gen pioneer etc. daca tin apasat tasta function cand este oprit imi intra intr-un meniu de unde pot regla ora...data si mai multe prostii printre care si treaba asta cu radio...cel putin asa imi aduc eu aminte. deci..opreste playerul cu contactu pus...si tine apasat tasta function pana iti intra intr-un meniu si vezi daca ai asa ceva....poate te ajuta. succes |
nu am nici un buton pe care sa scrie function ... am doar src (source) , home si back .... cred (aproape sigur) ca butonul function este efectiv apasarea pe joystick`ul multifunctional ... multumesc de sfat ... sper sa functioneze ! _________________ Am avut o Dacie cu suflet de BMW !!! |
|
| Sus |
|
 |
T3RR4TR0N Pasionat

|
Trimis: Dum Noi 14, 2010 8:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc mult pt. link`uri ... kiar m`au lamurit ... cel putin sunt sigur ca nu sunt nici eu "noob" ... nici player`ul nu are "pitici pe creier" _________________ Am avut o Dacie cu suflet de BMW !!! |
|
| Sus |
|
 |
yoiedi Priceput
Data înscrierii: 22/Apr/2010 Mesaje: 280
|
Trimis: Lun Noi 15, 2010 12:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| T3RR4TR0N a scris: | | yoiedi a scris: | | la player-ul meu...tot pioneer...cand il opresc din buton(nu din contact) intra intr-un mod ceva gen stand-by...unde imi scrie pe ecran tot felul de prostii...gen pioneer etc. daca tin apasat tasta function cand este oprit imi intra intr-un meniu de unde pot regla ora...data si mai multe prostii printre care si treaba asta cu radio...cel putin asa imi aduc eu aminte. deci..opreste playerul cu contactu pus...si tine apasat tasta function pana iti intra intr-un meniu si vezi daca ai asa ceva....poate te ajuta. succes |
nu am nici un buton pe care sa scrie function ... am doar src (source) , home si back .... cred (aproape sigur) ca butonul function este efectiv apasarea pe joystick`ul multifunctional ... multumesc de sfat ... sper sa functioneze ! |
butonul care serveste drept meniu...de unde activezi/dezactivezi rds si toate celelalte prostii legate de radio. succes |
|
| Sus |
|
 |
T3RR4TR0N Pasionat

|
Trimis: Joi Noi 18, 2010 10:59 am Titlul subiectului: |
|
|
am gasit intradevar meniul despre care vorbeai ... acela pe care l`am accesat din modul "OFF" ... are cateva setari pe acolo dar nimic legat de radio sau frecvente ... deci problema este in continuare nerezolvata ... pacat de acest mic inconvenient ... de altfel sunt extrem de multumit de player ... _________________ Am avut o Dacie cu suflet de BMW !!! |
|
| Sus |
|
 |
|