Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ajutor Pioneer

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
T3RR4TR0N
Pasionat

Data înscrierii: 16/Apr/2007
Locație: Above The Law

MesajTrimis: Sâm Noi 13, 2010 9:51 pm    Titlul subiectului: Ajutor Pioneer Răspunde cu citat (quote)

salutare !
am si eu o problema cu un :

http://www.be-loud.ro/produse/DVD_-_TV_Auto/Pioneer/MVH-8200BT/

problema este ca nu`mi prinde frecventele radio pare . adica 89.0 (radio zu asta e cea mai mare durere) ... sau orice alta frecventa para , adica 100.0 sau 100.2 sau 100.4 sau 88.6 sau 104.6 sau 104.0 si tot asa , exemplele pot continua ... nici cand caut cu BSM (best station memory) nu`mi memoreaza nici un radio care are o astfel de frecventa numar par , desi stiu sigur ca in locul respectiv sunt astfel de radio`uri. chiar si atunci cand caut manual ... step by step sau click cu click imi sare peste frecventele pare . spre exemplu daca este pe 88.9 si dau un singur click sare direct la 89.1 (trece peste 89.0) ... dupa urmatorul click trece la 89.3 (sare peste 89.2) si tot asa ... acum intrebarea mea este ... oare sunt atat de noob incat nu gasesc setarea care rezolva aceasta problema ... sau player`ul meu are pitici pe creier ?

T3RR4TR0N
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Noi 13, 2010 9:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

9 vizualizari in 2 minute si nici un raspuns ... AJUTOOOOOOOOOOR !!! Smile)
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Dum Noi 14, 2010 1:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

l-ai comandat de afara? daca e de america.. deaia face asa .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
T3RR4TR0N
Pasionat

MesajTrimis: Dum Noi 14, 2010 7:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vorbesti serios ? si nu se poate remedia treaba asta in nici un fel ?

P.S.: da, l`am luat personal din America , nu l`am comandat

Pigoo

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Dum Noi 14, 2010 2:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asa sunt cele de america, nu merg posturile pare .
Sus
T3RR4TR0N
Pasionat

MesajTrimis: Dum Noi 14, 2010 2:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pfoaaaaa ce idiotenieeeee ... cat pot sa ma oftic ... kiar mi se pare o prostie treaba asta ... astia de la Pioneer le fabrica diferit (pentru Europa si pentru S.U.A.) ?
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Dum Noi 14, 2010 3:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din ce imi aduc aminte,am vazut acum ceva timp un fel de adaptor care rezolva problema asta la playerele model american.Mai multe detalii nu stiu(pret,locatie etc).Daca nu ma insel era pe 4tuning pe forum sau bazar
Sus
yoiedi
Priceput

Data înscrierii: 22/Apr/2010

MesajTrimis: Dum Noi 14, 2010 6:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la player-ul meu...tot pioneer...cand il opresc din buton(nu din contact) intra intr-un mod ceva gen stand-by...unde imi scrie pe ecran tot felul de prostii...gen pioneer etc. daca tin apasat tasta function cand este oprit imi intra intr-un meniu de unde pot regla ora...data si mai multe prostii printre care si treaba asta cu radio...cel putin asa imi aduc eu aminte. deci..opreste playerul cu contactu pus...si tine apasat tasta function pana iti intra intr-un meniu si vezi daca ai asa ceva....poate te ajuta. succes
Sus
ekofresh
Pasionat

Data înscrierii: 28/Dec/2009
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Noi 14, 2010 6:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

T3RR4TR0N a scris:
pfoaaaaa ce idiotenieeeee ... cat pot sa ma oftic ... kiar mi se pare o prostie treaba asta ... astia de la Pioneer le fabrica diferit (pentru Europa si pentru S.U.A.) ?

in sua frecventele radio si gsm sunt altfel decat la noi. Ei nu au antene mari intre blocuri ca noi, folosesc alte frecvente, atat radio cat si gsm, sunt eu putin mai altfel.

http://www.epanorama.net/documents/radio/radio_differences.html
http://www.thetravelinsider.info/roadwarriorcontent/quadbandphones.htm
Sus
T3RR4TR0N
Pasionat

MesajTrimis: Dum Noi 14, 2010 8:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

yoiedi a scris:
la player-ul meu...tot pioneer...cand il opresc din buton(nu din contact) intra intr-un mod ceva gen stand-by...unde imi scrie pe ecran tot felul de prostii...gen pioneer etc. daca tin apasat tasta function cand este oprit imi intra intr-un meniu de unde pot regla ora...data si mai multe prostii printre care si treaba asta cu radio...cel putin asa imi aduc eu aminte. deci..opreste playerul cu contactu pus...si tine apasat tasta function pana iti intra intr-un meniu si vezi daca ai asa ceva....poate te ajuta. succes

nu am nici un buton pe care sa scrie function ... am doar src (source) , home si back .... cred (aproape sigur) ca butonul function este efectiv apasarea pe joystick`ul multifunctional ... multumesc de sfat ... sper sa functioneze !

T3RR4TR0N
Pasionat

MesajTrimis: Dum Noi 14, 2010 8:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ekofresh a scris:
T3RR4TR0N a scris:

in sua frecventele radio si gsm sunt altfel decat la noi. Ei nu au antene mari intre blocuri ca noi, folosesc alte frecvente, atat radio cat si gsm, sunt eu putin mai altfel.

http://www.epanorama.net/documents/radio/radio_differences.html
http://www.thetravelinsider.info/roadwarriorcontent/quadbandphones.htm

multumesc mult pt. link`uri ... kiar m`au lamurit ... cel putin sunt sigur ca nu sunt nici eu "noob" ... nici player`ul nu are "pitici pe creier"

yoiedi
Priceput

Data înscrierii: 22/Apr/2010

MesajTrimis: Lun Noi 15, 2010 12:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

T3RR4TR0N a scris:
yoiedi a scris:

nu am nici un buton pe care sa scrie function ... am doar src (source) , home si back .... cred (aproape sigur) ca butonul function este efectiv apasarea pe joystick`ul multifunctional ... multumesc de sfat ... sper sa functioneze !

butonul care serveste drept meniu...de unde activezi/dezactivezi rds si toate celelalte prostii legate de radio. succes
Sus
T3RR4TR0N
Pasionat

MesajTrimis: Joi Noi 18, 2010 10:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am gasit intradevar meniul despre care vorbeai ... acela pe care l`am accesat din modul "OFF" ... are cateva setari pe acolo dar nimic legat de radio sau frecvente ... deci problema este in continuare nerezolvata ... pacat de acest mic inconvenient ... de altfel sunt extrem de multumit de player ...
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum