|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
mihai0905 Pasionat
Data înscrierii: 01/Aug/2014 Mesaje: 51
|
Trimis: Sâm Oct 10, 2015 3:39 pm Titlul subiectului: ajutor schimbare amplificator |
|
|
| as dori sa fac un mic update.am o statie mac audio 4000, pe care am amplificate pe fata ground zero hydrogen gzhc 16x, si pe spate mac revolution x 2.16. hu pioneer 8800bt. as vrea sa o inlocuiesc cu jbl gto 75.4( sh) are rost?eu pe viitor mai vreau sa pun in portbagaj ceva pentru bass, am pentru ceea ce vreau o statie mica pioneer cu 2 iesiri....din experinta vostra e mai indicat o statie cu 6 iesiri sau nu are treaba ca tin 2 ? apropo de bass in portbagaj as vrea sa pun http://olx.ro/oferta/difuzoare-20cm-next-made-in-usa-160w-rms-4-ohmi-ID4cGAY.html#7945b7fd27 , astea langa oale facute incinde din fibra.ce ziceti de difuzoarele astea? nu as vrea tub sau cub, pentru ca rabatez foarte des banchetele(masina e un golf 3). va salut |
|
| Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
| Sus |
|
 |
mihai0905 Pasionat
Data înscrierii: 01/Aug/2014 Mesaje: 51
|
Trimis: Sâm Oct 10, 2015 7:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
deci....e ok sa tin 2 amplificatoare.dar de ce sa le pun in punte?adica boxele scot 100w statia 4x 100?daca le pun in punte si scoate 2x284w nu imi parlesc boxele?castig sunet...ca sa zic asa...daca le pun in punte si nu dau in ele?
o parere despre difuzoarele alea next?se merita?
sau o recomandare de difuzor nu mai mare de 10 inch....sa pot sa ii fac o incinta de 20 litri?p.s. e prea mica incinta pentru un subwoofer? |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|