Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ajutor sistem audio stereo

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa

Autor Mesaj
technicsguy

Data înscrierii: 02/Feb/2009

MesajTrimis: Vin Oct 30, 2009 7:16 pm    Titlul subiectului: Ajutor sistem audio stereo Răspunde cu citat (quote)

Salutare!

De la un timp sunt nemultumit de sunetul pe care il livreaza sistemul meu. Sunt fan al sunetului unei linii Technics si asta mi-a creat multe probleme pana acum pentru ca Technics nu se mai gaseste si, dupa cum probabil bine stiti sunt greu de egalat de o combinatie amplf+boxe "contemporane" ca sa zic asa. Detin un sistem format din 4 boxe: 2 x Panasonic(Technics) SB-300 4 cai + 2 x JVC SP-E21 2cai. Acestea sunt legate la un amplificator ICE 2x100W @ 4ohm (este un amplificator de masina din anii '90 cu egalizator digital pe 10 benzi integrat).

Intrebarile mele sunt:
1)pentru un sunet cu de o calitate mai buna, ce cabluri imi recomandati? (pentru amplificator-calculator legatura este 3.5jack-3.5jack)
este bun http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Dietz/Cablu_Jack_3.5_-_Jack_3.5_(25202)/ ??

2)daca adaug sistemului o placa audio M-AUDIO Audiophile este comparabil efectul asupra sunetului ca in cazul in care as adauga un amplificator/receiver stereo(Denon,Pioneer,Nad)?
sa aveti in vedere si diferenta de pret de aproape 1000 ron intre placa audio si amplificator/receiver:D

3)daca rasp vostru este ampl/receiver atunci ce amplificator stereo/receiver stereo imi recomandati (~1200ron)?

O alta problema ar fii legata de camera, are cam 9mp. Este prea mica pentru dimensiunea boxelor pe care le detin (cele Technics au 30x57x33cm).

Astept raspunsuri si sugestii!

Embarassed

Q.Pload

Data înscrierii: 17/Feb/2010

MesajTrimis: Mie Feb 17, 2010 7:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bineinteles cabluri litate[size=24][/size]
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum