Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ajutor SONY CDX-GT212
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
Cisco Kid

Data înscrierii: 22/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Iun 30, 2007 1:25 pm    Titlul subiectului: Ajutor SONY CDX-GT212 Răspunde cu citat (quote)

Salut. Sunt nou pe aici si am o intrebare.
Am player-ul din titlu si vreau sa stiu care e cea mai buna metoda de a conecta la el 4 boxe si un amplificator pentru sub.
Amplificatorul si sub-ul sunt acestea
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Magnat/Ultra_Bass_Pack/

Multam anticipat
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Sâm Iun 30, 2007 1:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

acelasi player il am si eu (bine, cand l-am luat eu costa 350 ron Embarassed )
oricum, nu prea ai cum sa legi 4 boxe + statie...

Cisco Kid

MesajTrimis: Sâm Iun 30, 2007 2:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai eu sper sa stie cineva o metoda (poate fi si neortodoxa) pentru ca deja am sub-ul si ampul respectiv.
Sus
niq
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Iun 30, 2007 3:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

metoda este, dar trebui sa renunti la ceva, si cum nu vrei a fie subul, va trebui sa renunti la boxele de pe spate.
Cisco Kid

MesajTrimis: Sâm Iun 30, 2007 3:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deci trebuie sa renunt la o pereche de boxe?
Nu as putea sa le leg cumva ( serie sau paralel)? Sad
Sus
niq
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Iun 30, 2007 4:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai putea sa iei o statie cu 4 canale si sa amplifici toate 4 boxele si ti-ar mai ramane statia cealalta sa amplifici subul...
Cisco Kid

MesajTrimis: Sâm Iun 30, 2007 5:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai atunci nu mai conectez o pereche de boxe (pana mai fac rost de ceva bani sa iau inca o statie cu 4 canale)
Zi-mi si mie cum sa conectez ampul la player. Ampu a venit cu cablurile necesare, dar au mufe si daca le tai nu stiu cum sa le conectez la player.

Am atatsat o poza cablul. Se poate observa ca pe fiecare fir sint de fapt 2 fire. Cum procedez?

IMG_1647.JPG
 Description:
 Filesize:  433.32 KB
 Viewed:  281 Time(s)

IMG_1647.JPG

Sus
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Iun 30, 2007 5:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

"Am player-ul din titlu si vreau sa stiu care e cea mai buna metoda de a conecta la el 4 boxe si un amplificator pentru sub. " boxele le vei pune la amplificarea de la sony la iesirele lu de boxe sa inteleg.. si ai vrea sa pui si statie? daca da atunci va trebui sa iei un adaptor de nivel http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Conectica/Adaptor_de_nivel_High-Low_AIV/
pentru ca HU tau nu are iesire separata pentru amplificare .. cred ca asta vroiai sa stii nu?
Sus
niq
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Iun 30, 2007 5:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, daca nu vrei sa faci magarie, asa e cel mai indicat, dar la mine mi-am legat statia direct la unul din canale.... n-am probleme Wink
KRZ
Priceput

MesajTrimis: Sâm Iun 30, 2007 6:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poi zic eu ca pentru 40 de mi nu are rost sa faci improvizati cand poti rezolva elegant ...
Sus
Cisco Kid

MesajTrimis: Sâm Iun 30, 2007 6:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

niq imi poti zice cum sa leg cablurile direct, fara a folosi adaptorul acela?
Sus
niq
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Iun 30, 2007 7:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vezi si tu acolo in spate unde intra firele, le bagi pe cele care merg spre statie si se termina cu un RCA. nu stiu exact care cum sunt, dar iei si tu un difuzor, il legi cu 2 fire si il incerci acolo in spate pana merge Very Happy
si pe urma gasesti un mod de a le prinde pe cele de la statie. vezi si tu care e plusul si care e minusul. asta o vezi dupa difuzor, trebuie sa bata in afara, nu in interior.
KRZ adaptorul ala e 40 ron nu 40 de mii Wink

KRZ
Priceput

MesajTrimis: Sâm Iun 30, 2007 7:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Adaptor de nivel High-Low AIV
Pret: 39,90 RON
(399.000 lei vechi)
Sus
niq
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Iun 30, 2007 7:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

....
KRZ
Priceput

MesajTrimis: Sâm Iun 30, 2007 7:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am inteles faza cu 40 ron si 4 sute de mii .. suntem la banca aici..? unde era gresala? Question Shocked
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum