Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ajutor subwoofer auto in casa

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
M1tza1

Data înscrierii: 01/Aug/2015

MesajTrimis: Mar Sep 04, 2018 1:11 am    Titlul subiectului: Ajutor subwoofer auto in casa Răspunde cu citat (quote)

Salutare Be-Loud
Detin un subwoofer auto Alpine SWR-12D4 (marca "Incinte audio profesionale") care este amplificat de un Alpine MRV-M500, ce vreau eu sa fac: caut un amplificator pentru subwoofer(evident sa aibe iesiri si pentru alte dif) sa-l pot folosi si in casa, am cautat pe site, dar nu sunt absolut deloc lamurit de puterile vazute la diferite amplificatoare, sau o a doua posibilitate, un convertor de la 220 la 12v pentru a putea alimenta amplificatorul auto in casa la o priza de 220, ceea ce nu gasesc este un convertor puternic, care sa poata urca si la 70A, amplificatorul cere 60A.
Apelez la ajutorul vostru pentru ca am tot cautat, multumesc anticipat!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
JARRELL
Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011
Locație: TG JIU

MesajTrimis: Mie Sep 05, 2018 1:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pentru subwoofer poti opta pt. un amplificator stereo din gama PRO care sa stie bridge si le poti folosi impreuna la impendanta de 8 ohmi. Din gama amplificatoarelor de camera, NAD are destule care stiu bridge, dar puterile nu sunt chiar asa mari.
Sus
M1tza1

MesajTrimis: Mie Sep 05, 2018 2:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

JARRELL a scris:
Pentru subwoofer poti opta pt. un amplificator stereo din gama PRO care sa stie bridge si le poti folosi impreuna la impendanta de 8 ohmi. Din gama amplificatoarelor de camera, NAD are destule care stiu bridge, dar puterile nu sunt chiar asa mari.

Multumesc, caut si acum, tind spre un transformator, sa pot aduce ampu' in casa, sunt asa puternice pe cat am nevoie? Am gasit la 45A cel mai puternic si nu-i chiar asa scump..
Astept in continuare!
Sus
JARRELL
Audiofil

MesajTrimis: Joi Sep 06, 2018 4:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pe langa transformator, iti vor mai trebui si alte componente care sa redreseze, filtreze curentul, etc. si in final nu va fi un cost prea mic...
Sus
M1tza1

MesajTrimis: Joi Sep 06, 2018 5:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

JARRELL a scris:
Pe langa transformator, iti vor mai trebui si alte componente care sa redreseze, filtreze curentul, etc. si in final nu va fi un cost prea mic...

Am inteles, ma stradui degeaba, totusi nu am muzica acasa Sad
Detin doua boxe Pioneer 3-Way Speaker System S-Z47O in 8 Ohm pe spate au o eticheta pe care scrie Music Power (DIN) 140W si Puissance Musicale (DIN) 140W si subwooferul Apine pe langa ele Very Happy
Am gasit la un pret convenabil un Amplificator Denon PMA-520AE la 650 Lei (nu sunt sigur daca este ok, un sfat mi0ar trebui)
Caut ceva sa le amplific pe cele doua iar daca nimeresc si cu iesire pentru subwoofer, ar fi perfect, vreau totusi sa scot cam tot din cele doua..
Sus
JARRELL
Audiofil

MesajTrimis: Joi Sep 06, 2018 9:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Boxele par cel putin interesante, mai ales cu acea dispunere a driverelor in confguratie D'Apolito. Tind sa cred ca matchingul dintre aceste incinte si ampliful Denon nu este ideal... cauta un amplificator vintage pentru ele.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum