Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ajutor subwoofer camera

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere de interior

Autor Mesaj
litza2002ro

Data înscrierii: 09/Dec/2012
Locație: slatina

MesajTrimis: Dum Dec 09, 2012 5:23 pm    Titlul subiectului: Ajutor subwoofer camera Răspunde cu citat (quote)

De curand mi-am achizitionat o statie de 2x80 W (o chinezarie) si mi-am reconditionat 2 boxe mai vechi de magnetofon cu difuzoare de 65W si 8 ohmi. Vreau sa le folosesc in casa, la laptop. Nu sunt multumit de cum se aud si vreau sa-mi pun un subwoofer. Ce trebuie sa fac? Pot sa-mi pun un subwoofer? Ce tip de subwoofer s-ar potrivi?
Va multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
JARRELL
Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011
Locație: TG JIU

MesajTrimis: Dum Dec 09, 2012 6:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce model este amplificatorul ala? E posibil sa fie prea slab si sa nu aiba putere sa duca boxele alea vechi. Cate iesiri are amplificatorul?
Sus
litza2002ro

MesajTrimis: Dum Dec 09, 2012 6:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

amplificatorul este ceva in genul asta http://yuteelectronic.en.alibaba.com/product/555225090-213506123/amplifier_AV_327_USB_SD_220V_amplifier.html doar ca are 2X35W RMS. are iesiri pt 2 boxe, si mai are ceva mufe la OUTPUT cred ca 2 iesiri. Duce f bine cele doua boxe vechi, chiar peste puterea lor, dar nu-mi place basu si de-asta vroiam sa stiu daca pot sa improvizez un subwoofwr.
Multumesc
Sus
litza2002ro

MesajTrimis: Mar Dec 11, 2012 12:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am nicio soarta, asa e? poate totusi....o improvizatie ceva
Sus
ursachemihai
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Vin Oct 02, 2015 3:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

intreb si eu aici .....
vreau o parere...am o statie Onkyo 2x40 si 2 magnaturi 880 si as vrea sa adaug un suboofer sistemului. vreau o recomandare de puterea minima pe care trebuie sa o aiba acest suboofer. Camera are in jur de 20 mp
Fac referire si la un Canton S60 cu 50 w RMS , ca pe asta l-am gasit intr-o gama de pret ok.
Mersi

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere de interior Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum