Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

AJUTOR

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
giannicamara

Data înscrierii: 12/Noi/2010

MesajTrimis: Dum Feb 20, 2011 3:51 am    Titlul subiectului: AJUTOR Răspunde cu citat (quote)

am achizitionat un tub jbl gto1202d. 300 rms cu 2 bobine. am statie west coast custom 5001.cum sa leg ca sa am performanta cea mai mare?SI DE CE daca statia e monobloc am doua plusuri si doua minusuri pe ea? in cartea ei scrie 1X150 RMS 4 ohmi si 1X250 rms 2 ohmi.nu pot sa inteleg.si cum e firesc sa leg..de la care plus si de la care minus?oare merge legata in punte?
Sugar20
Priceput

Data înscrierii: 19/Iun/2010
Locație: Timis

MesajTrimis: Dum Feb 20, 2011 5:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai daca e monobloc nu merge punte:)
Are 2 + si 2 - pt ati usura munca in cazul in care ai vrea sa legi 2 subwoofere pe amplif.
Nu conteaza la care + si la care - legi sunt lafel, iar puterea tot aia o sa o ai.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ralphmandl

Data înscrierii: 20/Ian/2011
Locație: Arad

MesajTrimis: Dum Feb 20, 2011 12:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma gandesc ca ai 2 bobine de 4 ohmi. le legi in paralel ca sa ai impedanta totala 2 ohmi.
giannicamara

Data înscrierii: 12/Noi/2010

MesajTrimis: Dum Feb 20, 2011 3:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am doua bobine de 2 ohmi, 4/1 impedanta.cum e cel mai bn sa le pun ? satia e mica pentru el, cam ce putere rms ar fi mai adecvat? ce statie imi recomandati.salut
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum