Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ajutor

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
alx33

Data înscrierii: 12/Mar/2013

MesajTrimis: Mar Mar 12, 2013 10:50 am    Titlul subiectului: ajutor Răspunde cu citat (quote)

vreau sa imi pun in masina un subwoofer ... am deja 6 boxe pe masina iar subwoofer-ul il iau la mana a doua , cu tot cu statie ... problema e ca nu stiu daca se potrivesc sau cum se leaga nu stiu nimic legat de acest domeniu.

aveti ceva pareri ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Mar 12, 2013 6:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pe ce masina ? Ce subwoofer ? Pentru montaj dute intr-un service autorizat pt ca asa cum ai zis nu ai nici o legatura cu acest domeniu.
Sus
alx33

MesajTrimis: Mie Mar 13, 2013 9:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pe un hyundai accent din 2002 , subwoofer-ul o sa merg azi sa ma mai uit la el sa vad de care e !
Sus
alx33

MesajTrimis: Joi Mar 14, 2013 8:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am fost si m-am uitat si boxele sunt fusion cu amplificatorul asta
http://www.fusionpakistan.com/Product-Detail.php?CatId=2&SeriesId=3&ProductId=31
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Joi Mar 14, 2013 2:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

boxe ? .... cred ca ai vrut sa zici difuzor ... ce impedanta are ?
Sus
alx33

MesajTrimis: Vin Mar 15, 2013 12:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alex_milea22 id meu de mess ... dami add si vorbim acolo mai mult ca aici ne gasim greu !
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Vin Mar 15, 2013 11:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu folosesc mess.

este important sa verifici sa impedanta are subwooferul care il conectezi la amplificatorul ala. Din ce am vazut in link-ul dat de tine , amplificatorul este mono si este stabil la 2 ohmi (acolo ofera si mai multa putere) deci ideal este sa legi un subwoofer la 2 ohmi.
Sus
alx33

MesajTrimis: Vin Mar 15, 2013 1:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

amplificatorul si sub-ul au mai fost pe alta masina impreuna ... sunt aceiasi firma tot ... doar ca nu stiu daca merg la mine daca depinde de ceva sau nu stiu ... si masina mea a mai avut sub pentru ca am firele trase in portbagaj ... dar cand am cumparat-o probabil l-au scos !
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Vin Mar 15, 2013 4:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poti sa le montezi ... nu e puternic antifonata masina si o sa se auda dar nu o sa fie ceva spectaculos. sa verifici cablurile inainte.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum