Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ajutor

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
PAUL
Pasionat

Data înscrierii: 02/Iul/2006
Locație: Hunedoara

MesajTrimis: Lun Sep 01, 2008 11:28 pm    Titlul subiectului: Ajutor Răspunde cu citat (quote)

Salut tuturor de pe forum!
As dori niste pareri avizate despre seria CFX de la Mac Audio si despre seria New Edge de la Magnat. In special despre calitatea sunetului in raprt cu pretul lor sau in raport cu alte marci cunoscute.
Va multumesc, Paul.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
PAUL
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Sep 13, 2008 10:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stie sa spuna nimeni nimic despre difurile aste???????????
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Sâm Sep 13, 2008 11:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am avut ocazia sa le ascult, par a fi varfuri de gama la producatorii respectivi (la macaudio e si seria olympic)...

in afara unor rms-uri DUBLE fata de alti producatori (tre' sa fie adevarati magicieni sa obtina asta), a unui aspect ok (chiar frumos la magnat) si a faptului ca ambele au niste tweeter-e de dimensiuni comune (25 mm, care pe mine nu m-ar incanta la un varf de gama) n-am ce sa-ti spun.

poate ar fi mai bine sa-i intrebi direct pe baietii de la be-loud, la un telefon.

keep us posted

PAUL
Pasionat

MesajTrimis: Dum Sep 14, 2008 1:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bezz a scris:
nu am avut ocazia sa le ascult, par a fi varfuri de gama la producatorii respectivi (la macaudio e si seria olympic)...

in afara unor rms-uri DUBLE fata de alti producatori (tre' sa fie adevarati magicieni sa obtina asta), a unui aspect ok (chiar frumos la magnat) si a faptului ca ambele au niste tweeter-e de dimensiuni comune (25 mm, care pe mine nu m-ar incanta la un varf de gama) n-am ce sa-ti spun.

poate ar fi mai bine sa-i intrebi direct pe baietii de la be-loud, la un telefon.

Multumesc ptr. amabilitate. Si pe mine puterile acelea ma puneau putin pe ganduri si vroiam sa aud niste pareri despre ele. Totusi poate a auzit cineva cum suna si daca merita sa investesti banii, ptr. ca pretul este tentant.
Asa ca mai astept niste pareri.
Multumesc!

keep us posted
Sus
PAUL
Pasionat

MesajTrimis: Vin Oct 31, 2008 9:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Chiar nu a ascultat nimeni cum suna difuzoarele astea sa spuna o parere despre ele????????
Multumesc.
Sus
mircea89

Data înscrierii: 02/Noi/2008

MesajTrimis: Dum Noi 02, 2008 8:59 pm    Titlul subiectului: o parere despre JBL-650C Răspunde cu citat (quote)

ma poate ajuta si pe mine cineva , as vrea sa pun in spatele(in portiere) masinii mele Skoda Octavia JBL 650c de 50W RMS , pe casetofonul meu JVC)scrie 4X50 W dar oare chiar ar face fata la 2 sisteme din acestea , pe fata am tot 2 sisteme dar sunt din fabrica si ma gandesc ca sunt mai slabe , nu ar trebui sa fie toate la fel ..?daca as pune si un amplificator GT5-A402 tot d la JBL as rezolva problema ? mersi mult... Smile

GT5-500C.jpg
 Description:
 Filesize:  103.17 KB
 Viewed:  212 Time(s)

GT5-500C.jpg

Sus
PAUL
Pasionat

MesajTrimis: Vin Ian 09, 2009 11:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Chiar nu a ascultat nimeni cum suna difuzoarele astea sa spuna o parere despre ele????????
Multumesc.
Sus
mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Ian 10, 2009 10:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca alegi magnat nu o sa fi dezamagit...sunt foarte bune difuzoarele...seria new edge reprezinta de departe cele mai performante difuzoare fabricate vreodata de magnat.le-am ascultat si suna foarte tare amplificate corespunzator.un sunet clar,puternic si rezista foarte bine la "tavaleala"....dar repet...trebuie sa le amplifici...si nu cu 70-80 de w rms Razz....cat despre mac audio nu stiu ce sa spun..nu le-am ascultat...dar tot ce am ascultat de la mac...si woofere si difuri m-au dezamagit total Sad
Sus
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Sâm Ian 10, 2009 12:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mac mac si magnat sunt facute in aceeasi fabrica . preferabil ar fi sa mergi pe o alta firma gen helix , hertz , dls .
acum depinde si la ce te astepti de la aceste difuzoare , vrei putere sau claritate ? pe ce te axezi mai mult ?
Sus
mircea_ioan_25
Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Ian 10, 2009 1:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cristi..n-are nici o legatura faptul k sunt facute in aceeasi fabrica cu performantele lor...new edge-urile sunt foarte performante...si magnatu in ultima vreme au scos o serie de difuzoare si woofere foarte performante,cu tehnologii noi fatza de ce foloseau acum 2-3-4 ani...si nu vb in necunostiinta de cauza...la capitolul woofere au evoluat foarte mult...seria AD si ADR sunt senzationale pt pretul lor...merg cot la cot ca performante chiar cu woofere chiar mai scumpe produse de firme cu traditie in domeniu,iar new edge impart cu seria Ad si ADR anumite caracteristici tehnologice...eu unul daca as avea nevoie si bani de acele difuzoare nu as avea dubii in a le alege...dar...fiecare cu parerea lui...doar e democratie Razz
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum