| |
| Autor |
Mesaj |
PAUL Pasionat
Data înscrierii: 02/Iul/2006 Mesaje: 67 Locație: Hunedoara
|
Trimis: Lun Sep 01, 2008 11:28 pm Titlul subiectului: Ajutor |
|
|
Salut tuturor de pe forum!
As dori niste pareri avizate despre seria CFX de la Mac Audio si despre seria New Edge de la Magnat. In special despre calitatea sunetului in raprt cu pretul lor sau in raport cu alte marci cunoscute.
Va multumesc, Paul.
|
|
| Sus |
|
 |
PAUL Pasionat
|
Trimis: Sâm Sep 13, 2008 10:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu stie sa spuna nimeni nimic despre difurile aste???????????
|
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Sâm Sep 13, 2008 11:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu am avut ocazia sa le ascult, par a fi varfuri de gama la producatorii respectivi (la macaudio e si seria olympic)...
in afara unor rms-uri DUBLE fata de alti producatori (tre' sa fie adevarati magicieni sa obtina asta), a unui aspect ok (chiar frumos la magnat) si a faptului ca ambele au niste tweeter-e de dimensiuni comune (25 mm, care pe mine nu m-ar incanta la un varf de gama) n-am ce sa-ti spun.
poate ar fi mai bine sa-i intrebi direct pe baietii de la be-loud, la un telefon.
keep us posted
_________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
PAUL Pasionat
|
Trimis: Dum Sep 14, 2008 1:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| bezz a scris: | nu am avut ocazia sa le ascult, par a fi varfuri de gama la producatorii respectivi (la macaudio e si seria olympic)...
in afara unor rms-uri DUBLE fata de alti producatori (tre' sa fie adevarati magicieni sa obtina asta), a unui aspect ok (chiar frumos la magnat) si a faptului ca ambele au niste tweeter-e de dimensiuni comune (25 mm, care pe mine nu m-ar incanta la un varf de gama) n-am ce sa-ti spun.
poate ar fi mai bine sa-i intrebi direct pe baietii de la be-loud, la un telefon.
Multumesc ptr. amabilitate. Si pe mine puterile acelea ma puneau putin pe ganduri si vroiam sa aud niste pareri despre ele. Totusi poate a auzit cineva cum suna si daca merita sa investesti banii, ptr. ca pretul este tentant.
Asa ca mai astept niste pareri.
Multumesc!
keep us posted |
|
|
| Sus |
|
 |
PAUL Pasionat
|
Trimis: Vin Oct 31, 2008 9:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Chiar nu a ascultat nimeni cum suna difuzoarele astea sa spuna o parere despre ele????????
Multumesc.
|
|
| Sus |
|
 |
mircea89
Data înscrierii: 02/Noi/2008 Mesaje: 1
|
|
| Sus |
|
 |
PAUL Pasionat
|
Trimis: Vin Ian 09, 2009 11:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Chiar nu a ascultat nimeni cum suna difuzoarele astea sa spuna o parere despre ele????????
Multumesc.
|
|
| Sus |
|
 |
mircea_ioan_25 Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008 Mesaje: 711 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Ian 10, 2009 10:36 am Titlul subiectului: |
|
|
daca alegi magnat nu o sa fi dezamagit...sunt foarte bune difuzoarele...seria new edge reprezinta de departe cele mai performante difuzoare fabricate vreodata de magnat.le-am ascultat si suna foarte tare amplificate corespunzator.un sunet clar,puternic si rezista foarte bine la "tavaleala"....dar repet...trebuie sa le amplifici...si nu cu 70-80 de w rms ....cat despre mac audio nu stiu ce sa spun..nu le-am ascultat...dar tot ce am ascultat de la mac...si woofere si difuri m-au dezamagit total
|
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Sâm Ian 10, 2009 12:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
mac mac si magnat sunt facute in aceeasi fabrica . preferabil ar fi sa mergi pe o alta firma gen helix , hertz , dls .
acum depinde si la ce te astepti de la aceste difuzoare , vrei putere sau claritate ? pe ce te axezi mai mult ?
|
|
| Sus |
|
 |
mircea_ioan_25 Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008 Mesaje: 711 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Ian 10, 2009 1:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
cristi..n-are nici o legatura faptul k sunt facute in aceeasi fabrica cu performantele lor...new edge-urile sunt foarte performante...si magnatu in ultima vreme au scos o serie de difuzoare si woofere foarte performante,cu tehnologii noi fatza de ce foloseau acum 2-3-4 ani...si nu vb in necunostiinta de cauza...la capitolul woofere au evoluat foarte mult...seria AD si ADR sunt senzationale pt pretul lor...merg cot la cot ca performante chiar cu woofere chiar mai scumpe produse de firme cu traditie in domeniu,iar new edge impart cu seria Ad si ADR anumite caracteristici tehnologice...eu unul daca as avea nevoie si bani de acele difuzoare nu as avea dubii in a le alege...dar...fiecare cu parerea lui...doar e democratie
|
|
| Sus |
|
 |
|