| |
| Autor |
Mesaj |
al3xsutz Pasionat
Data înscrierii: 06/Mai/2010 Mesaje: 108 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Iun 10, 2010 1:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
chiar nu vrea nimeni sa ma ajute si pe mine macar cu un sfat?
ok, macar lasam asta cu 2 statii pe un HU cu 1 preout(desi mi-ar prinde foarte bine informatia), macar o parere: sa scot amplificatorul blaupunkt de pe masina si sa las doar sub + amplif aferent?credeti ca se vor auzi bine jbl-urile de pe spate si magnaturile de pe fata direct pe HU sony? |
|
| Sus |
|
 |
al3xsutz Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
^^IoNuTz1^^ Priceput

Data înscrierii: 13/Iun/2007 Mesaje: 292 Locație: timisoara
|
Trimis: Vin Iun 11, 2010 12:29 am Titlul subiectului: |
|
|
Dupa specificatii ii destul de bun, de auzit nu lam auzit, vezi ce mai zic si ceilalti ! alpinde se aude bine _________________ Alpine CDE-102Ri,Lighting Audio2000W rms 2 SPL DYNAMICS XTR-300D4,Hollywood spv 100, toate in camera |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Vin Iun 11, 2010 1:07 am Titlul subiectului: |
|
|
l-am butonat/ascultat eu.
face acelasi lucru ca si celelalte fara bass engine pro, adica mai nimic... pentru cineva dependent de time alignment sau 3way .
daca nu le ai cu butonatul jucariilor pt oameni mari, n-ai pretentii foarte mari de la sunet si vrei sa amplifici toate 6 canalele filtrate activ modest, atunci e bun . |
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
Data înscrierii: 28/Dec/2009 Mesaje: 154 Locație: bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Vin Iun 11, 2010 10:01 am Titlul subiectului: |
|
|
| asa e, kenwoodul ala pare foarte promitator... |
|
| Sus |
|
 |
al3xsutz Pasionat
|
Trimis: Vin Iun 11, 2010 10:45 am Titlul subiectului: |
|
|
nu pun de 10x aceeasi intrebare, doar ca kenwood ala e cam scump pt bugetul meu...alpine ala mi-l aduce cineva de afara la un pret mai ok decat ce se gaseste pe la noi prin magazine si vroiam sa stiu cateva pareri de la cineva care l-a auzit/butonat dc e ok...da vreau sa-l si pe 2 statii (de aia am cautat cu 3 preout) mediocre, si eram curios dc face mai multa treaba si are un sunet mai placut decat sony-ul meu...asta era intrebarea!
p.s.: sh in nici un caz, mi-e teama sa i-au chestii de genu' asta sh |
|
| Sus |
|
 |
al3xsutz Pasionat
|
Trimis: Vin Iun 11, 2010 7:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
deci, rog sa raspunda cineva care nu e suparat ca ma intereasa parerile celor au ascultat un HU, sa nu arunc banii degeaba cum am facut ultima oara cu sony-ul...am urmatoarele variantele la un pret cat de cat rezonabil pt bugetul meu, am rugaminte de la voi sa-mi spuneti pe care sa il aleg, care merita, care da sunetul mai frumos:
- pioneer deh 4200sd
- alpine cde 9880r
- alpine cde 9882ri
toate sunt cam la acelasi pret, cam cu aceleasi caracteristici, nu stiu la ce ar trebui sa ma uit. deci astept pareri de la cei care stiu, va rog, daca se poate!! |
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
Data înscrierii: 14/Noi/2009 Mesaje: 269
|
Trimis: Vin Iun 11, 2010 10:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Cumpara HU cu trei perechi de RCA(iesiri de low-semnal), ca pe viitor iti va parea bine cind vrei sa faci upgrade la sistem. Preferabil Alpine, dar nici Kenwood modelele recente nu-s de neglijat. |
|
| Sus |
|
 |
al3xsutz Pasionat
|
Trimis: Sâm Iun 12, 2010 12:46 am Titlul subiectului: |
|
|
| pey toate alea 3 enumerate de mine mai sus au 3 iesiri de rca, dar nu stiu pe care sa-l aleg. astept in continuare propuneri! |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Sâm Iun 12, 2010 1:42 am Titlul subiectului: |
|
|
vezi ca e la bursa un clarion 785 cu care faci treaba buna  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
al3xsutz Pasionat
|
Trimis: Sâm Iun 12, 2010 11:09 am Titlul subiectului: |
|
|
| as fi preferat nou...ms oricum! astept in continuare pareri de cele 3 |
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Sâm Iun 12, 2010 11:38 am Titlul subiectului: |
|
|
Intre cele 2 Alpine-uri.. de pur si simplu o diferenta de design.
Poti observa si de pe site-ul lor, ca in mod comparativ, diferentele sunt minime, gen (daca il iei nou) 9882 vine default cu cablul pt ipod.. deci chestii minore.
Intre 4200sd si alpine-uri.. Pio citeste si card-uri..
Acum tocmai am vazut ca Pio poate face bridge pe canalele spate . Se numeste " Direct Sub Drive " cele 2 canale fata independent, dar cele 2 spate probabil se leaga in bridge si ai 70 w of pure power. Desigur glumesc cu pure power, nu prea ti-as recomanda sa faci asta, avand in vedere ca o sa ai.. nush.. 40 w (?) si o sa fii tentat sa il dai ceva mai tare incalzind player-ul rau de tot. Oricum.. interesant.
Mai vad acolo un graphic equalizer cu 5 benzi.. ai un echivalent si la alpine, ceva mai restrictiv, dar la modele entry la pio eq e cam aiurea oricum.
Pe final.. eu zic sa alegi ceea ce se potriveste mai mult cu bordul tau (lumini etc).
Despre diferentele pe partea de sunet nu iti pot spune prea multe (pt ca nu am vazut pana acum un 4200sd) dar alpine-ul in gama asta de pret ca sunet.. mie imi place mai mult.
Bafta. |
|
| Sus |
|
 |
al3xsutz Pasionat
|
Trimis: Sâm Iun 12, 2010 11:51 am Titlul subiectului: |
|
|
ms de raspuns, un raspuns adevarat si complet.
legat de alegere: partea cu sd e tentanta dar sicer nu prea stiu la ce imi foloseste, ca si potrivire in bord, fiind vorba de un renault symbol luminile sunt portocalii, deci alpine-uri se potrivesc perfect in bord avand culoarea iluminarii selectabila, cablul de ipod nu ma intereasa ca nu am ipod si nici nu cred ca voi avea, avand in vedere ca merg numai cu masina si am stick de 8 gb care mi-e de ajuns, deci cred ca voi alege pe 9880r (mai ales ca are usb pe spate si trag firul in topedou si am scapat de stick de pe fata). la faza cu bridge pe spate de la pio nu ma intereaza ca oricum o sa fie amplificat si spatele si fata de amplificator, nu de HU. legat de sunet, daca ce-i care au auzit alpine-urile, zic ca se aude mai ok decat pio e clara alegerea. sper ca de data asta sa fiu multumit, sa nu fac ce am facut cand am ales sony-ul ca este firma si de fapt se aude ca draq... |
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Sâm Iun 12, 2010 12:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cu placere. O ultima chestie.
Despre iluminare: