Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ajutor va rog

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
Cristea2000

Data înscrierii: 14/Sep/2006

MesajTrimis: Joi Sep 14, 2006 3:22 pm    Titlul subiectului: ajutor va rog Răspunde cu citat (quote)

intre jbl cs1204 b si blaupunkt GTb 300 ce recomandati si daca statia blaupunkt GTA 275 de 210 rms face fatza...daca nu care?(dar nu foarte scumpa)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Joi Sep 14, 2006 9:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu as merge pe varianta jbl.

poti sa lasi pentru inceput statia deja existenta(gta275) si vezi daca iti place cum suna...
Sus
Cristea2000

MesajTrimis: Vin Sep 15, 2006 10:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai si daca nu am deja statia...pt subwooferu jbl iau blaupunktu` ala de 210 rms sau una din XA-3002(de la extrme) sau ipa 600 ( de la In Phase) ?
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Sep 15, 2006 11:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

GTA 275 e perfecta pentru ambele woofere dar din pacate nu este pe stoc. Trebuie sa soseasca un nou import dar nu pot promite o data.
InPhase IPA600 sau Mutant NW280SP sunt 2 variante bune care sunt pe stoc.
XA-3002 e putin mai slaba la capitolul putere si un difuzor in sealed are nevoie de toata puterea pe care o poate suporta. Ar fi OK pentru GTb 300 dar nu stiu daca si pentru CS1204B.
Sus
Cristea2000

MesajTrimis: Vin Sep 15, 2006 1:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok multumesc..si o ultima intrebare...CS 1204B se aude decent nu?adica n-o sa-mi para rau ca-l iau nu?Smile..si dimensiunile 410 x 380 x 370 sunt WxHxD nu?
Sus
Cristea2000

MesajTrimis: Vin Sep 15, 2006 1:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok multumesc..si o ultima intrebare...CS 1204B se aude decent nu?adica n-o sa-mi para rau ca-l iau nu?Smile..si dimensiunile 410 x 380 x 370 sunt WxHxD nu?
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Sep 15, 2006 1:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o sa se auda OK, dar nu ca un bass reflex... mai mult decat "decent" oricum tinand cont ca e sealed si scopul aici nu e volumul cat mai mare ci calitatea...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum