|
|
|
Autor |
Mesaj |
Madalin26
Data înscrierii: 11/Dec/2016 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum Dec 11, 2016 4:20 pm Titlul subiectului: Akai AS005RA-750 |
|
|
Mi-am cumparat un amplificator Akai si 4 boxe pentru a ma duce la petreceri cu ele. Imi puteti spune ce setari sa fac pentru un sunet cat mai bun? |
|
Sus |
|
 |
GTR69 Pasionat
Data înscrierii: 24/Noi/2016 Mesaje: 73
|
Trimis: Dum Dec 11, 2016 8:39 pm Titlul subiectului: Re: Akai AS005RA-750 |
|
|
Cred ca ai gresit sectiunea unde sa postezi ce te intereseaza pe tine,roaga un moderator sa-ti mute topicul la sectiunea "Be loud! acasa" |
|
Sus |
|
 |
The_Audio_Dog Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 216
|
Trimis: Dum Dec 11, 2016 11:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
da: ia un amplificator serios, akai-urile ce sunt acum prin comert sunt de toata jena
oricum pune niste poze sa vedem si noi jucariile
later edit : am cautat modelul pe google si l-am vazut. imi aduc aminte ca l-am vazut intr-un magazin
asta e un amplif de vazut filme , are in jur de 30-40W pe canal, un transformator anemic..
eu sincer daca ai veni cu sculele astea la mine la bairam... te-as da afara  _________________ Nu mai ini dati mesaje private caci nu va pot raspunde, mi s-a blocat mesageria privata |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|