Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Al doilea subwoofer, CS 1204T vs GTO 1502D
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
TWISTER
Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006

MesajTrimis: Vin Oct 13, 2006 1:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

GTO 1204BP e prea scump si, din principiu, nu cumpar difuzoare/incinte second hand. GTO 1204BR e OK, insa sufera de boala tubului deja existent, pleaca de la 35hz (probabil din cauza incintei bass-reflex, care are varf intre 40-50hz si taie brusc sub 35hz).
GTO 1200B ?... pfufff , si raman tot pe difuzor GT4-12 Confused ... poate sunt eu prea chitibusar Rolling Eyes

Ultima modificare efectuată de către TWISTER la Vin Oct 13, 2006 2:15 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Vin Oct 13, 2006 1:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cine zicea de second hand? diferenta intre cel mai scump gt4-12 (1200T) si 1204BR e de 450.000, nu-i o suma fantastica. nu te mai lua dupa frecventa minima. asculta unu inainte. oricum sub 30-35Hz nu auzi mare lucru. eu chiar am obiceiul, indiferent de sub, sa tai sub 30Hz din filtru subsonic. sunt frecvente inutile.
Sus
TWISTER
Pasionat

MesajTrimis: Vin Oct 13, 2006 2:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Scuze, in mesajul meu anterior am incurcat denumirile, ma refeream la GTO 1204BP ca e prea scump. Era evident, BP = band pass, mea culpa. Am facut modificarile de rigoare.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Oct 13, 2006 2:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Twister, specificatiile astea nu sunt litera de lege...
Eu am ascultat si 1204BR si 1204BP si suna amandoua impecabil... si tare si clar si mai si coboara bine in frecventa. Eu totusi prefer BR-ul, mi se pare ca are un raspuns mai prompt.
daca e sa vorbim de GT4-12, si asta suna foarte bine... Am ascultat recent un 1000B (GT4-10) amplificat corect si mi-a placut... Eu am renuntat de mult sa ma uit la specificatii gen "raspuns in frecventa" si chiar SPL.. ma uit doar la constructia difuzorului, puterea suportata si pret. Nici macar puterea nu e lege... mac Audio HyperBass 230 suna mult mai tare decat un JBL 1204BR desi e cotat la numai 350W... si cand l-am auzit eu era amplificat pe canalul mono al unei statii DLS CA31, adica sub 300W...

Sfatul meu, ia-l pe cel care iti place mai mult cu conditia sa ai putere pentru el si sa se incadreze in buget. Preferabil incinta bass reflex, nu tub. adica 1200B Smile
Sus
TWISTER
Pasionat

MesajTrimis: Vin Oct 13, 2006 2:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc pt sugestii, Mihai. Spre asta incepeams a inclin si eu, 1200B, in curand am sa fac o comanda pt un GTO 75.4, adica 285W x 2. Daca dau 220, 230W curati, atat in tub, cat si in 1200B, deja e destul.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum