|
|
|
Autor |
Mesaj |
NIX Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007 Mesaje: 82 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Mar Mar 20, 2007 2:16 am Titlul subiectului: |
|
|
eu as spune ca acea telecomanda este defapt cheia unei masini care are alarma integrata in calculatorul masinii sau alarma care are functia de invatare a telecomenzii originale a masinii .
e si foarte posibil sa gresesc
daca chiar gresesc si tu defapt cauti sa cumperi alarma, ai putea sa-ti cumperi o astfel de alarma care sa invete alte telecomenzi si sa cauti si o cheie tip briceag cu telecomanda pe care sa o invete alarma si in functie de masina sa muti cipul din cheia originala in asta pentru a o putea folosi si la demaror
oare m-am facut inteles?
|
|
Sus |
|
 |
NIX Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007 Mesaje: 82 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Mar 20, 2007 8:31 am Titlul subiectului: |
|
|
Te-ai facut inteles, dar ma refeream la altceva...
Stiu ca pot face ce spui tu, dar eu caut alarma care vine cu telecomenzile astea. Stiu ca exista si speram s-o pot cumpara prin be-loud, cumva.
As putea face si cum spui tu dar cheia separata se gaseste mai greu
PS: nu ca ar conta prea mult, dar nu am chip pentru ca e vba de un cielo din '96.
_________________ Please my ears... |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|