Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

alarma PILOT sau ALTA

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Detectoare radar, alarme auto

Autor Mesaj
enecmarian

Data înscrierii: 21/Ian/2007
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 7:54 pm    Titlul subiectului: alarma PILOT sau ALTA Răspunde cu citat (quote)

Am luat de curand o alarma pilot cu inchidere centralizata cu tot am montat-o la o firma si mi-au zis baietii de acolo ca nu ma tine mai mult de 6 luni.asa este sau vroiau sa-mi vanda alta mai scumpa ?

SUNT NOU AICI.ORICE SFAT ESTE AL UNUI PRIETEN.

BAFTA
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
silk'

Locație: alba iulia

MesajTrimis: Lun Ian 22, 2007 9:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In primul si primul rand ...dupa parerea mea conteaza foarte mult instalarea sistemului...pt ca in fond si la urma urmei....sistemul este limitat din constructie,lucru care il reflecta si pretul...spre exemplu o alarma viper 5000 are garantie pe viata...asta insemnand ca teoretic nu se poate defecta (din punctul lor de vedere al instalarii si a calitatii sistemului) deci...TEORETIC...sa nu uitam ca o telecomanda la acest sistem de alarma este la vreo 4,3..pana la 5 mil!Am avut ocazia sa lucrez si cu sisteme de alarma romanesti care au un raport calitate/pret foarte bun (e vorba de alcar,vezi site www.roel.ro a fost printe primele firme care au produs un sistem de alarma FARA TELECOMANDA...in sensul ca foloseste telecomanda de inchidere originala a masinii) si care s-au dovedit a fi suficient de bune si accesibile,singurele probl care au aparut au fost ca s-au defectat centrale din cauza umezelii sau a scurgerilor de apa din DACIE...acuma asta e...nu sunt de vina ei ca ploua in dacie!...dar in rest nimik!Nu te lua dupa vorbe-n vant...acuma depinde cat ai dat si pe sistemul asta!e ca si cand ai cumpara un ciocan chinezesc....bati 5 cuie si i se rupe coada!Daca ai nevoie de ceva sfaturi poti sa ma contactezi la id yahoo mess silk_30x.!bafta
Sus
enecmarian

MesajTrimis: Mie Ian 24, 2007 6:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi pentru raspuns . Sper sa ma tina mai mult decat au spus cei de la service .

Ultima modificare efectuată de către enecmarian la Mie Ian 24, 2007 9:52 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
silk'

Locație: alba iulia

MesajTrimis: Mie Ian 24, 2007 9:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stai linistit.....dar totusi ne spui ce pret ai dat pe ea?....de curiozitate pt mine intreb!
Sus
enecmarian

MesajTrimis: Mie Ian 24, 2007 9:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

110 ron
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Detectoare radar, alarme auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum