|
|
|
Autor |
Mesaj |
Virtuosity
Data înscrierii: 03/Apr/2007 Mesaje: 5 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Mar Apr 03, 2007 2:33 pm Titlul subiectului: Alegere amplif + boxe. Ajutor ! |
|
|
Salut.
Am si eu o mica "dilema".
Ce combinatie amplif + boxe imi recomandati dintre urmatoarele modele.
Amplif: HARMAN/KARDON HK970, DENON PMA-700AE, NAD C325BEE,
ROTEL RA-01, MARANTZ PM4001
Boxe: JAMO STUDIO S 708, JBL NORTHRIDGE E90
Stiu ca aceste pareri pot fi foarte subiective (de la om la om si de la ureche la ureche Smile ) dar doresc totusi o parere din partea unor initiati.
Deasemenea nu as dori sfaturi care indica achizitii de X0000 Euro.
Nu imi permit B&W Nautilus, Elac, NAIM ... etc
Acesta este bugetul, dupa cum se observa toate produsele enumerate mai sus se invart in aceeasi categorie de pret.
O alta intrebare. Ce inseamna conectare bi-wiring, bi-amping ... ?!? Cu ce ar ajuta ? Afecteaza cumva impedanta ? Puterea de output ? Claritatea sunetului ?!?!?
Intreb, nestiind nimic despre acest lucru, doar am auzit termenii in discutii fara detalii.
Va multumesc. _________________ You have to spend a lot more for a noticeable difference... |
|
Sus |
|
 |
Limahl
Data înscrierii: 03/Apr/2007 Mesaje: 3 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mar Apr 03, 2007 6:55 pm Titlul subiectului: Scule |
|
|
1-Nad
2-Rotel3
3-Marantz
4-Harman-Kardon
5-Denon
6-Onkyo
Boxe:
-Monitor Audio
-Quadral
-Jamo
-JBL
-Asculta inainte cu urechile tale si care iti place cel mai mult le iei.
-Depinde mult si ce fel de muzica asculti.  |
|
Sus |
|
 |
Virtuosity
Data înscrierii: 03/Apr/2007 Mesaje: 5 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Mar Apr 03, 2007 7:06 pm Titlul subiectului: Re: Scule |
|
|
Limahl a scris: |
.................. |
Ascult cam orice gen de muzica, in special veche anii '70 '80 (toata: pop, rock, disco...), electronica / ambientala - Vangelis, JM Jarre, Kraftwerk, dar si mai noua, Faithless, ATB. Cateodata si clasica.
Exclus manele, araba, indiana, etc... nici macar greceasca.
BTW, la boxe am spus JBL sau JAMO, in jur de 13-16 mil sunt dispus sa dau pe boxe , (de alte firme mai cu pretentii, la banii astia gasesti boxe cu dif de bas cat capacul de la borcanul de mustar si / sau pe 6 Ohmi ) _________________ You have to spend a lot more for a noticeable difference... |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
|
Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Dum Apr 08, 2007 7:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
avand in vedere ca asculti muzica buna si vrei calitate te as putea ajuta cu un proiect diy care va costa exact cat vrei tu si calitatea sunetului va fi foarte buna.
ai id meu la pm |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|