Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Alegere amplificator

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
themichael
Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Mar 03, 2007 8:54 pm    Titlul subiectului: Alegere amplificator Răspunde cu citat (quote)

Salut. M-am hotarat inainte sa imi cumpar boxe pentru fata sa imi iau intai un amplificator. M-am hotarat la unul dintre aceste 3modele. Care credeti ca ar trebui sa il aleg si de ce? 1. http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAGNAT/RX/RX_44/ 2. http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAGNAT/The_Rock/Rock_8000/ 3. http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/PYLE/PLAD412/ Ce credeti? In functie de sfaturile voastre o sa il si comand.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Sâm Mar 03, 2007 9:06 pm    Titlul subiectului: Re: Alegere amplificator Răspunde cu citat (quote)

personal cunosc RX44 si Rock 8000. sincer , RX-ul merge perfect si acum pe sistemul in cauza, insa sunt mai multi posesori care se plang de aceasta serie...in schimb rock...mie mi-a dat impresia tot timpul ca are un nume care-l caracterizeaza perfect. stabil, destul de puternic si se pare mai fiabil ca RX. sincer, intre cele 2 din cauza renumelui prost al RX-ului l-as prefera pe Rock. despre pyle ma abtin, nu-l cunosc.

OT. l-am mutat la amplificatoare.

Ultima modificare efectuată de către asus la Dum Mar 04, 2007 12:17 am, modificat de 1 dată în total
Sus
themichael
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Mar 03, 2007 9:14 pm    Titlul subiectului: Re: Alegere amplificator Răspunde cu citat (quote)

Sincer,asa ma gandeam si eu. Chiar daca e un pic mai slaba ca si putere,imi place ca are S/N ratio > 100 dB, dar ma incanta si pyle pt ca am vazut ca poti regla bass-ul din telecomanda. Nu stiu pe care sa o aleg! Poate mai ma poate indruma cineva. Mai astept,poate mai imi raspunde cineva! Oricum,multumesc frumos Asus!
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Sâm Mar 03, 2007 11:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar nu poti face rost de $ ca sa iei un http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/GTO_75.4/
Sus
themichael
Pasionat

MesajTrimis: Dum Mar 04, 2007 4:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sincer sa fiu,cred ca as putea. Si modelul asta de la Jbl era printre preferintele mele dar am crezut ca cele 3 modele pe care le-am enumerat mai sus sunt mai bune,cel putin magnat-urile. Adica la frecventa,la nivelul ala de decibeli magnat peste 100,jbl 80. Nu stiu. E mai buna asta Jbl decat Magnat-ul ala Rock8000? Si de ce? Multumesc frumos!
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Dum Mar 04, 2007 7:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

jbl sunt mai buni decat magnat si fac scule mai bune
diferenta va fi de calitate si cred ca si de fiabilitate
Sus
themichael
Pasionat

MesajTrimis: Dum Mar 04, 2007 10:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aha. Am inteles. Mai am si eu o intrebare: Exista vreun amplificator(pana in 7mil) care sa fie pe 4 canale si totusi sa aiba spre 400 de w in punte in caz ca ma hotarasc sa imi iau un subwoofer? Ideea e ca eu vreau un amplificator pt 4 canale pt ca nu sunt sigur daca imi voi lua subwoofer si vreau sa am toate boxele bagate prin el. Dar daca imi voi lua subwoofer vreodata pe asta mi-l voi lua ( http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Infinity/Kappa_Perfect_10VQ/ - pt ca am o oferta avantajoasa de la cineva ) si deci imi trebuie o statie care sa poata sa scoata tot ce poate din el.
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Dum Mar 04, 2007 11:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai mai bine iei acum o statie ca asta http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Ground_Zero/Titanium/GZTA_2.150MK2/ sa amplifici fata

si sa iei http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Ground_Zero/Titanium/GZTA_2.250MK2/ pt subul tau
Sus
themichael
Pasionat

MesajTrimis: Lun Mar 05, 2007 4:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aha. Am inteles. Pana la urma cred ca voi lua JBL-ul pt ca e JBL si vad eu daca imi pun sau nu subwoofer. Si pana la urma daca imi pun,asta e,o sa dau cu statia asta in el. Da si ea 284W,deci e oarecum suficient chiar daca el va avea 400W si voi avea si 2 dintre boxe amplificate. Daca nu imi pun subwoofer si voi folosi statia numai pentru amplificare boxe,imi mai trebuie si altceva? Ce cabluri? Condensator imi trebuie? Sau altceva? nu stiu,intreb si eu,ca nu ma pricep! Merci frumos
Sus
themichael
Pasionat

MesajTrimis: Lun Mar 05, 2007 7:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai ma ajuta si pe mine cineva? va rog! in afara de amplificatorul asta jbl gto 75.4 doar pt 4boxe,mai imi trebuie ceva? ce cabluri? condensator imi trebuie? altceva?
Sus
themichael
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mar 06, 2007 9:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E asa de greu sa imi spuneti si mie ce cabluri imi trebuie si daca mai imi trebuie ceva???????????
Sus
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mar Mar 06, 2007 9:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iti trebuie un cablur de alimentare de la baterie la statie, un cablu de masa de la statie la caroserie, 2 rca-uri din casetofon in statie si niste cabluri pentru boxe.
Daca iei un kit de 10 e suficient pentur boxe. Daca te gandesti pe viitor la amplificarea woofer-ului sa cumperi un kit de 20 ... dar neaparat sa cumperi si niste papuci pentru cablu ca altfel nu ai nici o sansa sa-l conectezi la statie. vb din proprie experienta ca am avut si eu jbl 75.4.
Sus
Leutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006
Locație: Iasi

MesajTrimis: Mar Mar 06, 2007 9:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Un kit amplificator Dietz 20mm (23089) , un condensator Alfatec A80 1F ... astea pentru o solutie cat mai ieftina se poate si mai bine dar e acceptabil
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum