Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Alegere amplificator

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
Banned

Data înscrierii: 20/Iun/2007
Locație: Arad

MesajTrimis: Mie Dec 24, 2008 2:53 pm    Titlul subiectului: Alegere amplificator Răspunde cu citat (quote)

Am un subwoofer JBL GTO1204BR si vreau la inceputul anului viitor sa fac comanda la un amplificator pentru dansul...
Amplificatorul il vreau pe 4 canale deoarece doresc sa achizitionez pe viitor si un sistem fata.
Eu m-am gandit la JBL GTO 1004e. http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/GTO_1004e/

Multumesc

P.S. buget 200E (800 lei)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Banned

MesajTrimis: Joi Dec 25, 2008 4:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nimeni? Sad
Sus
adypala
Priceput

Data înscrierii: 15/Iun/2008

MesajTrimis: Joi Dec 25, 2008 5:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e perfecta alegerea ta Very Happy
Sus
Banned

MesajTrimis: Vin Dec 26, 2008 1:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci sa raman la 1004e ? sunt de partea SQ.
Sus
ceachi
Pasionat

Data înscrierii: 23/Iul/2007

MesajTrimis: Lun Dec 29, 2008 6:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sfatul meu e sa amplifici separat sub-ul , mai ales ca zici ca esti si "de partea SQ".
Mai bine mai astepti mai stringi bani si o data cu setul de difuzoare iti iei si amplificatorul.
Sus
Banned

MesajTrimis: Lun Ian 05, 2009 9:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca am sa raman la 1004e, nu vreau sa investesc asa mult pentru ca nu e masina mea personala (a familiei) si pana atunci o sa ma multumesc cu atata. E primul meu sistem audio pentru masina si sper sa ma descurc cu montatul.

Multumesc de sfaturi

Toata stima

P.S. Masina este un Nisan Terano din '93
Sus
Banned

MesajTrimis: Joi Ian 15, 2009 9:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si pana la urma am luat jbl-u 1004e.
In 14 am facut comanda...in 15 l-am primit, adica azi.
Sus
faibox
Priceput

Data înscrierii: 12/Mar/2007
Locație: Tulcea

MesajTrimis: Vin Ian 16, 2009 1:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa l stapanesti sanatos Wink , ai facut o alegere super buna Very Happy
Sa ne spui si noua niste pareri personale dupa ce l instalezi.
In viitor iti recomand sa te orietezi catre un sistem Helix Esprit Wink

Banned

MesajTrimis: Sâm Ian 17, 2009 4:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi faibox. Momentan l-am montat in casa ca sa-mi fac o idee despre el si am ramas uimit. Sunt multumit de el, foarte multumit, incredibil cat curent trage Shocked . De la o sursa care scoate 12.0V in gol.Dupa ce am conectato la amplificator care e pe minim(input lvl 6V), am masurat tensiunea la bornele amplificatorului si am ramas gura casca...10.5V Shocked . Stiu ca nu e indicat sa folosesti un amplificator de masina pe o sursa de calculator dar mi-am asumat riscurile.

In rest, ce sa zic, misca destul de bine 1204BR-ul. Tot imi scutura in casa. Mai trebuie sa adun ceva "cascaval" pentru cabluri, si sistem pe fata. Apropo, imi ajunge cablu de alimentare de 20mm^2?

Ca sistem, nu m-am hotarat inca, poate-mi sugerati voi ceva pana in 200 - 250 lei.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum