Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Alegere boxe Dacia Solenza

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
carphunting

Data înscrierii: 27/Oct/2010

MesajTrimis: Mie Oct 27, 2010 9:06 pm    Titlul subiectului: Alegere boxe Dacia Solenza Răspunde cu citat (quote)

Salutare.Am un cd player Sony CDX-GT220 si as dori din partea voastra ajutor in alegerea boxelor.Nu vreau subufer sau amplificare.Dispun de 400 lei.Am inteles ca principale ar fi cele din fata.Ajuta izolarea fonica a usilor?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Joi Oct 28, 2010 9:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

intradevar ... difurile fata sunt cele mai importante
singurul sfat pe care til pot da ... sistem si nu coaxiale ...
si da .. insonorizare,
insemnand rigidizare, pregatirea incintei difului ...

YM: shokaliptiku
Sus
cosminb

Data înscrierii: 05/Noi/2010

MesajTrimis: Sâm Noi 06, 2010 12:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut

am un logan cu toate difuzoarele din fabrica; hu l-am schimbat de curand-> sony cdx gt 440u; bun , prost n-am de gand sa-l mai schimb si nici sa-mi pun amplificator / subwoofer/insonorizari. pur si simplu ma interesazasa sa am o auditie imbunatatita la nivele de volum scazute 10-15, max 20.
din ce am citit pana acum ar trebui sa pun pe fata difuzoare sistem. in acest caz, as prefera :
- tweeterele sa fie inconjurate de un inel cu margine pt mascare taietura din fata de usa; (am oglinzi electrice, deci pot monta)
- wooferele, mai degraba, sa fie cu diametrul de 13 cm ( modificari cat mai putine)

buget -pana in 200 ron;

v-as fi recunoscator pt o recomandare.
multumesc
Sus
wxp

Data înscrierii: 21/Oct/2010

MesajTrimis: Sâm Noi 06, 2010 1:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Sisteme/Access_130_A1/
Sus
cosminb

MesajTrimis: Dum Noi 07, 2010 11:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa intelg ca recomandarea lui @wxp este pt @carphunting...pt bugetul meu spre ce ma indrumati? multumesc
Sus
blacired
Priceput

Data înscrierii: 14/Noi/2009

MesajTrimis: Lun Noi 08, 2010 9:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Monteaza mai intii un set de tweetere(exemplu) in locurile specificate de tine, leagale cu ajutorul unui condensator de cuplaj(4,7uF/100V) la finalul playerului, apoi mai aduna ceva bani si dezvolta-ti sistemul ulterior cu difuzoare mid-bass de 16,5 cm pentru portierele fata. Wink Din bugetul propus de tine nu prea faci mare schimbare de sonorizare fata de cel pus de fabricantul din Mioveni. Crying or Very sad
Sus
cosminb

MesajTrimis: Lun Noi 08, 2010 5:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@blacired :multumesc, nu sunt un impatimit al sunetului; pur si simplu as vrea sa am o imbunatatire a sunetului fata de echiparea standard, mai ales ca am schimbat HU. vreau doar niste dif-uri care sa "se miste bine" doar cu semnalul din player.
mi-ar face cu ochiu' Coustic CS502;
Sus
blacired
Priceput

Data înscrierii: 14/Noi/2009

MesajTrimis: Lun Noi 08, 2010 7:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asculta-le undeva daca ai posibilitate. Poate-ti plac cum suna...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum