| |
| Autor |
Mesaj |
carphunting
Data înscrierii: 27/Oct/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Oct 27, 2010 9:06 pm Titlul subiectului: Alegere boxe Dacia Solenza |
|
|
| Salutare.Am un cd player Sony CDX-GT220 si as dori din partea voastra ajutor in alegerea boxelor.Nu vreau subufer sau amplificare.Dispun de 400 lei.Am inteles ca principale ar fi cele din fata.Ajuta izolarea fonica a usilor? |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Joi Oct 28, 2010 9:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
intradevar ... difurile fata sunt cele mai importante
singurul sfat pe care til pot da ... sistem si nu coaxiale ...
si da .. insonorizare,
insemnand rigidizare, pregatirea incintei difului ... _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
| Sus |
|
 |
cosminb
Data înscrierii: 05/Noi/2010 Mesaje: 3
|
Trimis: Sâm Noi 06, 2010 12:25 am Titlul subiectului: |
|
|
salut
am un logan cu toate difuzoarele din fabrica; hu l-am schimbat de curand-> sony cdx gt 440u; bun , prost n-am de gand sa-l mai schimb si nici sa-mi pun amplificator / subwoofer/insonorizari. pur si simplu ma interesazasa sa am o auditie imbunatatita la nivele de volum scazute 10-15, max 20.
din ce am citit pana acum ar trebui sa pun pe fata difuzoare sistem. in acest caz, as prefera :
- tweeterele sa fie inconjurate de un inel cu margine pt mascare taietura din fata de usa; (am oglinzi electrice, deci pot monta)
- wooferele, mai degraba, sa fie cu diametrul de 13 cm ( modificari cat mai putine)
buget -pana in 200 ron;
v-as fi recunoscator pt o recomandare.
multumesc |
|
| Sus |
|
 |
wxp
Data înscrierii: 21/Oct/2010 Mesaje: 22
|
|
| Sus |
|
 |
cosminb
|
Trimis: Dum Noi 07, 2010 11:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
| sa intelg ca recomandarea lui @wxp este pt @carphunting...pt bugetul meu spre ce ma indrumati? multumesc |
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
Data înscrierii: 14/Noi/2009 Mesaje: 269
|
Trimis: Lun Noi 08, 2010 9:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Monteaza mai intii un set de tweetere(exemplu) in locurile specificate de tine, leagale cu ajutorul unui condensator de cuplaj(4,7uF/100V) la finalul playerului, apoi mai aduna ceva bani si dezvolta-ti sistemul ulterior cu difuzoare mid-bass de 16,5 cm pentru portierele fata. Din bugetul propus de tine nu prea faci mare schimbare de sonorizare fata de cel pus de fabricantul din Mioveni.  |
|
| Sus |
|
 |
cosminb
|
Trimis: Lun Noi 08, 2010 5:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
@blacired :multumesc, nu sunt un impatimit al sunetului; pur si simplu as vrea sa am o imbunatatire a sunetului fata de echiparea standard, mai ales ca am schimbat HU. vreau doar niste dif-uri care sa "se miste bine" doar cu semnalul din player.
mi-ar face cu ochiu' Coustic CS502; |
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
Data înscrierii: 14/Noi/2009 Mesaje: 269
|
Trimis: Lun Noi 08, 2010 7:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Asculta-le undeva daca ai posibilitate. Poate-ti plac cum suna... |