Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Alegere CD MP3 player auto

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
hando

Data înscrierii: 30/Iul/2006

MesajTrimis: Dum Iul 30, 2006 4:07 pm    Titlul subiectului: Alegere CD MP3 player auto Răspunde cu citat (quote)

Shocked Salutare.
Am si eu o mare problema, vreau sa imi cumpar un cd-mp3 player auto si nu prea stiu ce. Acum aproape un an am avut un VDO Dayton de care am fost foarte multumit si de care se foloseste probabil altcineva (nu stiu cine) caruia ai trebuia mai mult decat miesi l-a furat.
As vrea ceva care sa aiba intrare aux eventual frontala ca sa pot conecta un mp3 player portabil la el, sau ceva cu USB tot pentru asta. Si as vrea neaparat sa folosesc si un subwoofer la el, dar nu stiu ce presupune asta, adica daca trebuie sa aiba pre-out sau nu.
Pretul al care ma gandesc se situeaza undeva in limita a 3 mil lei si 6 mil lei (eu personal ma gandisem la Alpine dar am vazut ca sare un pic din zona me a de pret).
Totodata as vrea sa stiu daca pentru subwoofer imi trebuie neaparat amplificator si ce subwoofer imi recomandati cat si ce boxe fata si spate. Eventual si cat m-ar costa toata distractia pentru a avea un sunet decent, nu sa rupa gura targului dar cat sa nu distorsioneze aiurea.
Masina pe care vor fi montate este un Astra II break.
Mersi mult.
Shocked
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Iul 31, 2006 11:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut

Ca player bun pentru bugetul tau iti recomand Pioneer 30MP (sub 6 mil) dar nu are intrarea AUX frontala sau USB.. Dar nici Alpine nu are Smile
Daca vrei neaparat aux in frontal vezi Sony GT200 si GT300.
Cu USB o sa avem in scurt timp gama Clarion 2006 dar pretul unui aparat cu USB va depasi putin bugetul.

Pentru amplificator iti trebuie preout (se poate si fara, cu adaptor high low) si pentru orice subwoofer ai nevoie de amp...

Mai departe, zi-mi un buget ca sa-ti pot face niste recomandari.
Sus
hando

MesajTrimis: Mie Aug 02, 2006 9:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut
Mersi mult pentru raspunsul prompt.
Eu am mai tot cautat si am vazut de la Alpine cu aux in modelul CDE-9848RB dar nu situ prea multe despre el, iar de la vdo Dayton CD 1604 MP3 care are aux in chiar in fata, dar nici despre asta nu stiu nimic. Acum nu stiu daca se poate compara Alpine cu VDO Dayton.
In ceea ce priveste bugetul cred ca as putea dispune de o suma undeva intre 15 mil si un maxim de sa zicem 20 mil (sa zicem asa cu juma de gura).
Mersi mult si astept mesaj.
Sus
hando

MesajTrimis: Mie Aug 02, 2006 9:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut din nou
Era sa uit la Blaupunkt am mai vazut ceva modele cu aux-in. Acum mai este o problema, eu nici nu prea stiu ce marca are produse mai bune in limita asta de pret.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum