|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Marius07
Data înscrierii: 11/Oct/2009 Mesaje: 15
|
|
| Sus |
|
 |
danpalarie Priceput

Data înscrierii: 28/Iul/2009 Mesaje: 221
|
|
| Sus |
|
 |
adi90 Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2009 Mesaje: 190 Locație: Pitesti
|
Trimis: Dum Oct 11, 2009 10:16 am Titlul subiectului: |
|
|
Alpine
trage o privire si la Clarion si Pioneer |
|
| Sus |
|
 |
Marius07
|
Trimis: Dum Oct 11, 2009 11:50 am Titlul subiectului: |
|
|
| Si eu ma gandeam ca,Kenwoodul ala suna cel mai bine...La Clarion nu-mi place designul,deci cred ca o sa raman la Alpine.Ceas digital are? |
|
| Sus |
|
 |
Marius07
|
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 605 Locație: Brasov
|
Trimis: Vin Oct 23, 2009 12:14 am Titlul subiectului: |
|
|
F buna alegere.Enjoy it  |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Sâm Oct 24, 2009 10:20 am Titlul subiectului: |
|
|
Punctul meu de vedere:
Alpine CDE-101R sau RM - poate cel mai bun aparat entry-level de pe piata, chiar daca pretul nu il recomanda a fi un entry-level. Calitate excelenta a sunetului pentru aceasta gama de pret, agresivitate tipica Alpine, finisaje exceptionale, fiabilitate ireprosabila (nu am vazut nici macar unul intors la service
Kenwood KDC-W4044UGY/UAY - un aparat bun, fiabil, bine finisat, dotari bune pentru gama sa de pret, sunet foarte OK, undeva la nivelul Pioneer, un pic sub Alpine
Sony CDX-GT434 - fiabil, frumusel, dar dezastruos atat la capitolul amplificare interna cat si din punct de vedere al semnalului dat pe pre-out in comparatie cu celelalte aparate din lisa. Recomandat pentru cei "fideli marcii"
Clarion DB288RUSB - probleme nenumarate de service, rata de intoarcere relativ mare, finisaje mediocre, sunet OK dar sub ceea ce insemna odata Clarion
Pioneer DEH-3100UB - sunet, finisaje si fiabilitate OK, dar, in opinia mea, puternic "overpriced" pentru ceea ce ofera de fapt.
Clarion DXZ588RUSB - design si calitate a sunetului foarte bune pentru gama sa de pret, in schimb nenumarate probleme de fiabilitate care, coroborate cu timpul de reactie dezastruos al importatorului la problemele de service, pot duce la inconfortul de a avea un produs care zace mai bine de o luna prin service (ni s-a intamplat, si nu odata)
De asemenea, la "decizia Clarion" ia in calcul si urmatoarele:
- Clarion DXZ588RUSB nu este in stoc pe nicaieri si nici nu va fi in viitorul apropiat. De ce?
- Importatorul Clarion nu a adus marfa de aproape un an, si nici nu cred ca va aduce prea curand
- Service lent, cu accente spre inexistent |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|