Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Alegere detector radar la apx. 300 RON

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Detectoare radar, alarme auto

Autor Mesaj
sorincis

Data înscrierii: 23/Feb/2007
Locație: PITESTI

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 9:38 pm    Titlul subiectului: Alegere detector radar la apx. 300 RON Răspunde cu citat (quote)

Salut,
Va rog sa imi recomandati si mie un detector radar cu un pret undeva in jur de 3 mil.; precizez faptul ca merg 90% din drum in afara localitatii.
Va multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
sorincis

MesajTrimis: Lun Ian 21, 2008 8:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nimic nimic?
Ce ziceti de Whistler SL 500 sau SRT 35R? Sunt mai ieftine de 200 RON dar cat de bune?
Sus
sorincis

MesajTrimis: Vin Ian 25, 2008 8:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se poate inchide nu este nimeni sa mi raspunda..... Sad
Sus
stefan_vinatoru

Data înscrierii: 13/Feb/2007

MesajTrimis: Dum Feb 03, 2008 1:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cobra 9330/9430
nu vede cele cu cametra foto decat de f aproape
Sus
mbc

Data înscrierii: 07/Mai/2008
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Sâm Mai 10, 2008 10:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sorincis a scris:
Nimic nimic?
Ce ziceti de Whistler SL 500 sau SRT 35R? Sunt mai ieftine de 200 RON dar cat de bune?

eu am sl500 pe masina personala si cobra 9330 pe masina de serviciu si pot spune cu mana pe inima ca sl500 e mai bun decat cobra 9330. E adevarat, cobra e mai colorat si figuri, dar celalalt da mult mai putine alarme false, detecteaza radarele de la o distanta mai mare si levelul semnalului creste proportional. ce am observat la 9330 este ca nivelul semnalului radar este mult timp 1, iar dupa aceea sare de te sperii la 4-5. daca nu esti pe faza, o musti. eu am muscat-o o data, deci...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Detectoare radar, alarme auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum