|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Mar Dec 11, 2007 10:25 pm Titlul subiectului: Alegere difuri ovale |
|
|
Salut
Doresc sa-mi schimb si eu boxele pe masina(logan) ,vreau sa incep cu cele din spate,care sunt destul de slabe,fata deocamdata ma multumeste(niste philipsuri mai vechiute de 6",dar lucrate destul de bine),cu toate ca am ganduri rele si cu ele,cu alta ocazie.
Detin un pio 3600mp(4x50 pe feturi),pe el vreau sa le pun,nu am in plan sub sau amp separat.Poate niste kituri cu tda 1562 ,daca voi simti nevoia,pe cele ovale.Precizez ca am deja gaurile taiate pt 6x9".
Vreau niste pareri de la cei care au ascultat unele din modele care le am in plan.De la inceput precizez ca vreau ceva care sa sune placut,detaliat,cu 'viatza',fara rezonante(prea mari) de plastic,intepaturi de tw sau sunet infundat.
Vreau sa pot asculta un rock,spre ex in masina la volum moderat(10-15w).Ordinea este random:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-S/SPS-69C2/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-S/SPS-69C3/
C3-urile au un tw in plus.Merita diferenta?
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-R/SPR-69LP/
Singura pb ar fi spl-ul declarat care este considerabil mai mic.Poate este sunetul mai bun
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Access_690_CA1/
dar cu ceva retineri din cauza tw metalic(care mai este si taiat cu ord 1 pe deasupra) si a extensiei pe joase declarate(are si fs la 54)
Si pe ce sunt hotarat cam 80%
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_962/
datorita spl-ului maricel(nu stiu acum cat e de real,chiar daca e dat la 1w si nu la 2,8V),a tw soft din matase tratata(de 25mm si reglabil),a conului de celuloza tratata(i hate polipropilena,mai ales fara filtru si de diametru mare),si sa nu uit filtrele,alea simplute care sunt,nu e ca deloc.
Vreau sa pot asculta o inregistrare live spre ex,si vreau un spectru cat mai extins(nu am in plan sub separat),dar in acelasi timp si muzical si detaliat,fara tzatzaieli aiurea sau bas necontrolat.Nu vreau sa inchid mai mult de 100E in ele.Daca aveti alte opinii.M-am uitat si la celelate firme si la pretul asta nu am vazut ceva care sa ma atraga in mod special.Deci vreau doar opinii despre coax 6x9",fatza la vremea ei
Va multumesc si scuze de 'lectura' |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Mie Dec 12, 2007 12:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
FOARTE BUNE dls-urile...dar daca nu ai in plan amplificare...poti lua 1269...asta ca sa nu dai bani in plus pe watii care nu-i folosesti! _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
|
Trimis: Mie Dec 12, 2007 1:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu este vorba ca imi ramane putere nefolosita.(oricum nu cred ca tin ele 80w rms continuu,mai ales ca nu au orificiu in magnet pt evacuarea caldurii,la peste 40-50w la orice bobina incepe sa apara compresia termica).Caut ceva care sa sune de le bine in sus.Totusi eu zic ca e dif. mare intre cele 2,uite ce tw are 1269-le ,un con de celuloza (care am avut de-a face destul e mult cu ele,si consider ca nu au legatura cu dinamica unui tw cu calota,plus ca sunt mult mai slabe si la liniaritate si putere ),si conul woferului de polipropilena,lasat pe direct(fara filtre).Sunt 150 roni,bun pret,dar daca dispun de ceva banuti ,de ce sa ma zgarcesc.O sa iau cu alta ocazie si fata,dar deocamdata vreau pt spate.Un max 100E nu mi se pare un pret 'nesimtit' pt niste boxe de dimensiuni decente.Am vazut ca producatorul recomanda niste cutii de 15-20l compresie pt ele,ma gandesc ca as putea sa incerc niste cutiii de proba din pal.Poate scap de basul ala de 'butoi'.Sper sa gasesc cumva parametrii t/s .
Mai astept putin,sa mai vina cineva cu ceva opinii,poate un consultant,comparatiii cu cele propuse,minusuri,plusuri..
Mentionez ca vreau sa le achizitionez de pe be-loud,ca asa nu mai postam aici sa ma aflu-n treaba.
Multumesc |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
|
Trimis: Joi Dec 13, 2007 12:23 am Titlul subiectului: |
|
|
Chiar nu le-a ascultat nimeni?
Mai puteti recomanda altceva care sa se incadreze in cerinte si care v-a impresionat/placut? |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Vin Dec 14, 2007 9:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am dls 269 si pot sa zic despre ele ca sunt bune la cat costa au si destul bass eu zic sa nu dai bani pe difuzoarele alea daca nu le amplifici _________________ HU: Pioneer 40MP Difuzoare fata: DLS C6A Difuzoare spate: DLS 269 Infinity 475a |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|