Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Alegere difuzoare + subwoofer, Laguna 1 hatchback

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
hardinc

Data înscrierii: 26/Iul/2016

MesajTrimis: Mar Iul 26, 2016 9:48 am    Titlul subiectului: Alegere difuzoare + subwoofer, Laguna 1 hatchback Răspunde cu citat (quote)

In momentul de fata am niste combinatii aiurea prin masina , si as vrea sa fac ordine. Adica am asa: -HU Alpine CDE-W233R
-Difuzoare fata , ceva sony x-plod , pocnitori ..
- Difuzoare spate, ceva MAC audio, cica 100 w rms, dar la cat am dat pe ele si la cum se aud, ma indoiesc
- Subwoofer am avut ceva activ care a dat coltu`
Singuru element pe care l-as pastra din toata ecuatia de mai sus ar fi HU-ul , mi se pare decent. Acum as vrea cateva sfaturi , sa stiu daca ma indrept unde trebuie. Vreau sa pun pe fata difuzoare sistem , amplificate , iar pe spate sa pun unele mai calitative neamplificate(chiar daca or sa aiba doar 50w sa zicem). Si un subwoofer de 200-250 w rms. La subwoofer se naste intrebarea: Merita sa iau unu cu tot cu incinta facuta de producator , sau sa iau diff-ul si sa incerc sa fac o incinta inchisa( cea mai simpla). Din punct de vedere calitativ, ca din punct de vedere financiar nu cred ca fac vreo mare economie. Vreau si eu niste recomandari de difuzoare si statii , sa zicem in limita de 1500 de lei. Pe fata am difuzoare de 16.5 cm si pe spate sunt ovale.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dulearadu
Pasionat

Data înscrierii: 14/Ian/2015

MesajTrimis: Mar Iul 26, 2016 10:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca vrei cu subwooferul te pot ajuta eu , am un focal 33v2 si incinta inchisa facuta de baubau . incinta are 2 luni ,totul in stare perfecta de functionare
Sus
hardinc

MesajTrimis: Mar Iul 26, 2016 6:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Abia la sfarsit, dupa ce sunt multumit de medii si inalte , ma voi ocupa de sbwoofer. Oricum ce imi propui tu acolo pare prea mult pt mine, si financiar si ca putere. Mersi oricum.
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Iul 26, 2016 6:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Usile fata sunt insonorizate sau ai de gand sa faci si asta ? Este o idee buna sa tratezi usile pentru a obtine o calitatea cat mai ridicata a sunetului.

Poti sa mai cresti bugetul si pentru insonorizare sau vrei sa faci ceva in 1500 lei si cu insonorizare ?
Sus
hardinc

MesajTrimis: Mar Iul 26, 2016 7:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am in plan sa insonorizez si usile fata si portbagajul , dar nu e inclus in buget, o s-o fac in alti bani . Am uitat sa mentionez ca tin sa pastrez aspectul stock al usii,deci exclus modificari ca sa intre difuzoare mai atipice , si tweeterele vreau sa aiba sistemul ala de montare cu piulita in spate, sau daca as putea sa le montez chiar sub grila originala cu atat mai bine .
Sus
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mie Iul 27, 2016 9:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tweeter cu piulițĂŁ Ăźn spate??

DacĂŁ pui sw pe viitor, renunțĂŁ la spate. Ia ceva pe fațĂŁ bun, amplificat și e de ajuns.

hardinc

MesajTrimis: Mie Iul 27, 2016 10:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ma refeream la sistemul ala de prindere ca sa-l montez la fata grilelor existente.Nu stiu sa explic mai bine de atat. Ok ,am inteles , iau fata intai , pe urma subwooferul si daca simt nevoia de completat pe spate , abia atunci cumpar. Dar dati-mi si mie niste idei de modele de diff-uri si amp-uri si subwoofere, ca ma uit ca pisica in calendar la ele.
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Mie Iul 27, 2016 10:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pentru prima faza iti propun urmatorul sistem :

- boxe fata amplificate : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Vibe/Black-Air/6C-V1B/

- amplificator 4 canale : http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/CRUNCH/GTX/GTX-4800/

O sa conectezi boxele fata la amplificator si o sa-ti ramana canalele spate pentru un subwoofer.

Poti sa pastrezi ovalele pe care le ai pentru a completa sunetul si pentru pasagerii din spate si le reglezi in asa fel incat sa nu distorsioneze la un volum mai ridicat.

Neaparat sa insonorizezi si usile altfel nu o sa se merite investitia.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum