|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
cipry
Data înscrierii: 30/Mai/2009 Mesaje: 27 Locație: dolj
|
Trimis: Lun Mar 15, 2010 12:14 am Titlul subiectului: alegere difuzoare fata opel astra g |
|
|
| sal,doresc sa fac un upgrade la difuzoarele de pe masina astra g,3 usi.momentan doresc sa schimb doar difuzoarele din usi (fata) si twitterele.difuzoarele vor fi amplificate de 4x90w rms. mai in vara voi face si insonorizarea usilor.diametrul difuzoarelor trebuie sa fie de 16.5cm,suma de care dispun este de aprox 400ron. ce difuzoare imi recomandati,mai mult pt medii/inalte avand in vedere ca in portbagaj mai este un sub de 400w rms.multumesc anticipat |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Lun Mar 15, 2010 3:39 am Titlul subiectului: |
|
|
| dls r6a |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Lun Mar 15, 2010 8:32 am Titlul subiectului: |
|
|
ceva cu tweetere mari si pozitionate corect. apoi reglaje corecte din HU. _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
cipry
Data înscrierii: 30/Mai/2009 Mesaje: 27 Locație: dolj
|
Trimis: Lun Mar 15, 2010 8:43 am Titlul subiectului: |
|
|
| a ascultat cineva aceste DLS R6A? dupa caracteristici mi se par destul de bune 94dB,tweeterul v-a fi montat in locul celui vechi.ma intreb daca nu e prea adanc difuzorul ,sa nu incurce geamul sau panoul usii. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|