|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
auras779
Data înscrierii: 03/Sep/2012 Mesaje: 3
|
Trimis: Lun Sep 03, 2012 6:20 pm Titlul subiectului: Alegere difuzoare spate Astra G Caravan |
|
|
Salutare,
Recent unul din difuzoarele stock de pe Astra G Caravan, spate, s-a rupt (banda de cauciuc s-a desprins complet).
As vrea sa le inlocuiesc pe ambele. Multi mi-au recomandat sa caut la dezmembrari tot cel de serie insa nu nu stiu cat de imbatranit e si ala si cat mai tine. Mai mult nu mai am casu original ci un player Blaupunkt SD48 care zice ca ar scoate maxim 4x50W.
Ce variante as avea pentru difuzoarele spate, 13 cm, coaxiale ? Ce putere?
Mentionez ca pe cele de pe fata le pastrez (sunt stock) si nu o sa folosesc vreodata amplificare. Doresc ceva decent, peste medie.
Poate in viitor le voi schimba si pe cele de pe fata.
Multumesc |
|
| Sus |
|
 |
auras779
|
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010 Mesaje: 942 Locație: sibiu cluj
|
Trimis: Mie Sep 05, 2012 9:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
degeaba scrie 4 x 50 watti, ca nu sunt watti rms sunt muzicali...un player deala are maxim 22 watti rms.
eu zic sa mergi pe DLS din difuzoarele care le ai pus in lista aia, mai ales daca nu o sa fie amplificate
bafta _________________ BasuL si cu Toba MarE
Alpine 9855r/SPL Dynamics xtr 300d4-ICE-1500D/Focal.ps165 |
|
| Sus |
|
 |
auras779
|
Trimis: Joi Sep 06, 2012 10:05 am Titlul subiectului: |
|
|
| Multam pentru raspuns. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|