Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Alegere difuzoare subwoofer

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
DaNyBuCsA
Pasionat

Data înscrierii: 24/Iun/2015
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Noi 09, 2015 10:32 pm    Titlul subiectului: Alegere difuzoare subwoofer Răspunde cu citat (quote)

Va salut. Doresc sa achizitionez un difuzor subwoofer sh de la o cunostinta. Difuzoarele sunt urmatoarele: JBL CS1204 , Kicker 12 C , Kicker E5 , Emphaser S4+ Impulse. Difuzorul din urma este de 10inch, iar restul sunt de 12 inch. Pretul fiecarui difuzor in parte este in jurul valorii de 150 de lei. Amplificatorul care va misca difuzorul este un fli loaded 400s (240w punte 4 ohm). Ce difuzor recomandati dintre cele mentionate mai sus.De asemenea astept recomandari si in alegerea tipului incintei in functie de cum se preteaza fiecare difuzor.Incinta o voi realiza eu. Precizez ca nu doresc o putere foarte mare(cel putin nu pentru inceput) asa ca nu se pune problema de alta statie.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DaNyBuCsA
Pasionat

MesajTrimis: Mie Noi 11, 2015 2:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu are nimeni nicio parere?
Sus
DaNyBuCsA
Pasionat

MesajTrimis: Dum Noi 15, 2015 5:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

weekend-ul urmator trebuie sa ma duc sa aleg si nu stiu ce voi alege. Ideea e ca nu voi putea testa in incinta sa imi pot da seama care merita. Cineva care a ascultat macar un difuzor din cele mentionate mai sus?
Sus
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Dum Noi 15, 2015 7:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

JBL-ul e capabil sa scoata ceva spl bun cu incinta ok si amplificare pe masura. Celelalte nu le-am vazut pe nicaieri dar par pocnitori (nu ca JBL ar fi cine stie ce).
DaNyBuCsA
Pasionat

MesajTrimis: Dum Noi 15, 2015 8:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc ! Atunci cred ca voi merge pe jbl. Amplificatorul cred ca e suficient de puternic pentru acel difuzor.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum