Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

alegere difuzoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
iulian1185

Data înscrierii: 24/Apr/2010

MesajTrimis: Sâm Apr 24, 2010 12:22 am    Titlul subiectului: alegere difuzoare Răspunde cu citat (quote)

Salut! As vrea sa imi pun nishte boxe pe spate de 16.5 la un passat. pe el am http://www.magazin-online.ro/dvdcd-auto-cu-tv-si-navigatie/dvd-auto-cu-tv-si-navigatie/dvd-auto-2-din/dvd-player-auto-tti-2-din-cu-bluetooth-tv-si2.php si pe fatza http://www.compari.ro/boxe-auto-c3618/sal/xpro-16w-p38839701/ si tweetere stock. Ce difuzoare imi recomandati? coaxiale sau sistem....buget 300 lei
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
iulian1185

MesajTrimis: Sâm Apr 24, 2010 12:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am uitat sa precizez....fara amplificare
Sus
InFerNoS
Pasionat

Data înscrierii: 15/Mar/2010
Locație: Craiova

MesajTrimis: Sâm Apr 24, 2010 2:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Muta Sal-urile pe spate si pune sistem pe fata, daca mai maresti putin bugetul recomand:
Helix 62.1 Dark Blue
DLS Classic B6A
HERTZ Dieci DSK 165
Totusi, dvd-ul ala n-o sa le dea semnalul de care au ele nevoie pt a suna asa cum trebuie...
Deci ori iei sistem si il amplifici ori iti iei un player bun...
Bafta!
Sus
bebeko
Pasionat

Data înscrierii: 18/Mai/2007
Locație: Cluj-Napoca/Bistrita

MesajTrimis: Dum Apr 25, 2010 11:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tinand cont ca Hertz Dieci DSK 165 si DLS Classic B6A nu se mai gasesc in Romania, raman doar Helix DB 62.1 Dark Blue.
Le recomand si eu.
Sus
iulian1185

MesajTrimis: Lun Apr 26, 2010 12:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

merci
Sus
rey

Data înscrierii: 29/Aug/2009

MesajTrimis: Mar Apr 27, 2010 3:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am un cd player Sony CDX-GT24. am un buget de 450 lei si as vrea niste boxe pe 10 pt fata si unele pe 13 pe spate. ce recomandati? multumesc anticipat.
Sus
InFerNoS
Pasionat

Data înscrierii: 15/Mar/2010
Locație: Craiova

MesajTrimis: Mar Apr 27, 2010 5:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

rey a scris:
am un cd player Sony CDX-GT24. am un buget de 450 lei si as vrea niste boxe pe 10 pt fata si unele pe 13 pe spate. ce recomandati? multumesc anticipat.

N-am auzit de difuzoare de 10 (cm) ... 10" poate.. (25 cm), dar sunt difuzoare de subwf, nu de usi.
Iar pe 13(cm) sunt destule variante, incearca totusi sa folosesti niste inele MDF si sa-ti pui un sistem de 16.5cm pe fata si vezi dupaia ce iei pe spate...
Sus
tonu_adrian
Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008
Locație: TECUCI

MesajTrimis: Mar Apr 27, 2010 6:27 pm    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

sunt cateva difuzoare si de 10 cm...zi'ne si noua ce masina ai..
rey

MesajTrimis: Mar Apr 27, 2010 7:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

renault clio 2001
Sus
tonu_adrian
Priceput

MesajTrimis: Mar Apr 27, 2010 8:42 pm    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

pai la renault clio ..nu-s toate difuzoarele de 13 cm? unde le ai pe alea de 10 cm?
Am un prieten care si-a pus difuri fata spate de 13 cm..iar tweterele in locul alora din bord.
Mergi pe helix dark blue, sunt f bune atat pe player cat si cu un amplificator modest k putere.

rey

MesajTrimis: Mar Apr 27, 2010 10:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alea de 10 sunt in bord. pe usi nu am boxe dar as putea sa fac cum zici tu . ms Smile
Sus
tonu_adrian
Priceput

MesajTrimis: Mar Apr 27, 2010 10:37 pm    Titlul subiectului: saL Răspunde cu citat (quote)

ar fi bn sa iti iei componente pe fata, pui midbasul in usa, pui si un inel de mdf, iar in locul alora de 10 cm din bord pune tweeterul. In locul celor de 13 cm incearca sa pui de 16.5 cm , tot cu inele din mdf, basul dintr-un dif de 16.5 cm fata de unu de 13 e simtitor imbunatatit.
rey

MesajTrimis: Mie Apr 28, 2010 3:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok multumesc .. o sa imi iau intai niste helixuri de 13 pt fata si apoi knd o sa pot si pe spate.. un pret la inele ???
Sus
tonu_adrian
Priceput

MesajTrimis: Mie Apr 28, 2010 7:03 pm    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

cauta la bursa///vreo 30 ron park perekea..
andreyulian

Data înscrierii: 26/Sep/2010
Locație: negresti vaslui

MesajTrimis: Dum Oct 24, 2010 12:15 pm    Titlul subiectului: boxe passat Răspunde cu citat (quote)

va salut!am un passat 2003 4x4 si vreau sai pun boxe fata-spate...dar nush ce boxe pt ca nu cunosc ...cine imi recomanda niste boxe bune nu conteaza in ce bani ...va multumesc
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum