Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Alegere Difuzoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
dorel_slz

Data înscrierii: 06/Feb/2011
Locație: Caras- severin

MesajTrimis: Dum Feb 06, 2011 11:27 pm    Titlul subiectului: Alegere Difuzoare Răspunde cu citat (quote)

Salutare la toata lumea. As vrea sa achizitionez un sistem de difuzoare Helix Dark Blue B62c care o sa fie amplificate direct la un Alpine 113 bt. Daca cunoaste cineva difuzoarele as vrea sa-mi spuna cateva detalii despre ele.Ar mai fi o varianta ground zero GZTC 165T. pe care sa le aleg ?

Va multumesc!

O seara buna !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Yuri Prime
Priceput

Data înscrierii: 27/Noi/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Feb 07, 2011 11:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din cate vad Gz-urile au 100w si vrei sa le pui direct la player care scoate un 20 w per canal. Helixurile le am puse pe masina , stiu cum se aud direct puse pe player , dar si amplificate. Zic sa ramai la Helix nu cred ca vei fi dezamagit.
fantuning_sv
Pasionat

Data înscrierii: 31/Ian/2011

MesajTrimis: Lun Feb 07, 2011 7:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tot Helix iti recomand si eu !
Sus
dorel_slz

MesajTrimis: Joi Feb 10, 2011 8:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am achizitionat pana la urma Ground Zero.
Sus
Mosneagu

Data înscrierii: 22/Noi/2010

MesajTrimis: Mar Feb 15, 2011 4:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca ai achizitionat GZ... atunci de ce ai mai facut topicul acesta?

Crezi ca userii nu au altceva de facut decat sa dea sfaturi care nu se iau in considerare?

Alta data te vei mira din ce cauza nu iti mai raspunde nimeni intrebarilor tale.
Si sunt sigur ca si acei useri care au dat reply acestui topic sunt total dezamagiti de reactia ta...
Sus
dorel_slz

MesajTrimis: Mar Feb 15, 2011 8:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Te-as ruga sa nu fi recalcitrant. Eu am cerut doar o parere, nimic mai mult. Si ca sa te fac multumit am ales Gz pentru ca nu avea pe stoc helixurile si cum aveam nevoie urgenta n-am avut de ales. Multumesc celor care mi-ai raspuns.

O seara buna !!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum