| |
| Autor |
Mesaj |
pesteimputit Pasionat
Data înscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 141
|
Trimis: Mar Ian 23, 2007 7:50 am Titlul subiectului: |
|
|
un sistem merita oriunde (cu mici exceptii la masinile de competitie dar nu e cazul aici), mai ales pt ca se pot monta tweeterele in orice pozitie se doreste, in vederea unui soundstage mai bun. In concluzie sistemul merita atata timp cat sunt bani pt el!
Eu recomand (ca de obicei) niste coaxiale DLS din seria Classic pt bordul de cielo, dat fiind faptul ca suna decent si au un pret bun!
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_224/ |
|
| Sus |
|
 |
Addy14
Data înscrierii: 15/Ian/2007 Mesaje: 14
|
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
|
| Sus |
|
 |
Addy14
|
Trimis: Mie Ian 24, 2007 11:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pai coustic sau jbl nu sunt bune? pana acum din ce am citit am vazut ca nu sunt chiar asa proaste.e chiar asa mare diferenta intre dls alea si jbl sau coustic? |
|
| Sus |
|
 |
Addy14
|
Trimis: Joi Ian 25, 2007 12:37 am Titlul subiectului: |
|
|
| sau sa iau dls-urile pentru fata si sa mai astept 1-2 luni si sa imi iau dupa si pe spate?se merita? ca vad ca sunt destul de recomandate.si-a mai pus cineva pe cielo?intra sigur? ca am inteles ca la 10cm depinde de marimea magnetului si nu as vrea sa dau atatia bani si sa nu intre...help me:) |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Joi Ian 25, 2007 1:13 am Titlul subiectului: |
|
|
investitia merita dar nu stiu daca incape
merge sa astepti vreo un timp si sa iei si pe spate ceva bun |
|
| Sus |
|
 |
Addy14
|
Trimis: Joi Ian 25, 2007 9:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pai atunci gata m-am hotarat iau dls-urile de 10 pe fata si apoi mai astept un pic si iau tot dls pe spate de 16.5(cele la 150 ron).acum marea intrebare e daca se potrivesc pe cielo? sunt probleme din cauza magnetului sau nu?in momentul cand o sa vina varul meu la bucuresti va anunt cu o zi-doua inainte sper sa aveti pe stoc. |
|
| Sus |
|
 |
|